View Single Post
Eski 02-05-08, 10:16   #12 (permalink)
cavidanp
Yabancı

Giriş Tarihi: 05-09-2005
Rep Puanı: 2375
cavidanp Rütbe: Artı 11cavidanp Rütbe: Artı 11cavidanp Rütbe: Artı 11cavidanp Rütbe: Artı 11cavidanp Rütbe: Artı 11cavidanp Rütbe: Artı 11cavidanp Rütbe: Artı 11cavidanp Rütbe: Artı 11cavidanp Rütbe: Artı 11cavidanp Rütbe: Artı 11cavidanp Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: E-sertifika ne oluyor...

Arkadaşlar e-Sertifika sitesini inceledim birkaç bilgi eklemek istiyorum. Arkadaşım bankacılık sertifikası için başvuracakmış bende düşünüyorum. Sitenin adresini altta bulabilirsiniz. Sitedeki Programlar sayfasını incelemenizi tavsiye ederim.

Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programları Açıköğretim Sistemi bünyesinde Muhasebe, Pazarlama, Girişimcilik ve Finans alanlarında sizin ihtiyaçlarınız dikkate alınarak hazırlandı.

Anadolu Üniversitesi e-Sertifika programlarında eğitim ve öğretim internete dayalı olarak uzaktan öğretim yöntemiyle gerçekleştirilmektedir. Bu sayede, şu an çalışsanız da bilgisayarınızın başından kalkmadan, size önemli açılımlar sağlayacak bir sertifikaya sahip olabilirsiniz.

Kimler Başvurabilir?
e-Sertifika Programlarına en az lise ve dengi okullardan mezun olmuş herkes başvurabilir. 2008 Bahar dönemi e-Sertifika Programlarına başvurular Başvuru sayfasından 04.02.2008 - 22.02.2008 tarihleri arasında yapılacaktır.

e-Sertifika Programlarına Kayıt Bedeli
2008 Bahar dönemi e-Sertifika Programlarının kayıt bedeli 200 YTL'dir.

Programların İşleyişi ve Öğrenme Ortamlarıe-Sertifika Programlarına kayıt yaptıran öğrencilerin adreslerine ders kitapları gönderilecek ve e-Sertifika Programları portalında giriş hesapları açılacaktır. e-Sertifika programlarına kayıt yaptıran öğrenciler kendilerine gönderilen uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış ders kitapları ve internet ortamında verilen e-Alıştırma, e-Kitap- e-Televizyon, e-Danışmanlık, e-Sınav ve e-Sesli Kitap hizmetlerinden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Sınavlar
2008 Bahar dönemi e-Sertifika Programlarının sınavları Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Erzurum, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), İzmir, Kayseri, Konya, Trabzon ve Almanya/Köln (sadece Batı Avrupa e-Sertifika Programları için) illerinde yüzyüze gerçekleştirilecektir.

Başarı Ölçütleri ve Sertifika Belgesi
e-Sertifika programlarındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 almak gerekmektedir.

Programlar
Perakendecilik
İşletmecilik
Pazarlama
Girişimcilik
Finansal Yönetim
Bankacılık
Maliyet Muhasebesi
Yönetim Muhasebesi ve Karar Destek Sistemleri
Finansal Analiz
Finansal Muhasebe
Muhasebe Bilgi Yönetimi
Yönetim ve Organizasyon
Genel Muhasebe
Pazarlama Yönetimi
Perakendeciliğe Giriş
Büro Yönetimi
Hukuk Sekreterliği

Ayrıntılı Bilgi İçin: (adreslerin arasındaki boşlukları kaldırın arkadaşlar)
www. esertifika. anadolu. edu. tr
ve
esertifika @ anadolu. edu. tr
cavidanp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla