View Single Post
Eski 29-04-08, 14:57   #101 (permalink)
Brave
Forza Beşiktaş...

Giriş Tarihi: 05-04-2004
Yer: ►Hollanda◄░♥Tilburg♥...
Rep Puanı: 8278235
Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 82891

Varsayılan C: Belcika Hakkinda Merak Ettikleriniz...

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen bursali1 Mesajı Göster
iyi hos guzel gorduklerini ve yasadiklarini yazmissin da belcikada kimi aile cocuklarini bile yabancilarla oynatmiyolar diyosun bende cocugumu oynatmam bak kardesim onlarin anasi kim ki danalari ne olsun pisligin birer parcalari hem niye turkler deyismek zorunda niye kimligimizden kisiligimizden cikalim onlar bize niye uymuyolarda biz onlara uyalim sen belcikada dogdugun icin bu sekilde konusuyosun ok iyileride var yok deyil ama gevurun en iyisi olusudur ben sevmiyorum biz turklerin hic birseylerine uyum saglayamazlar bunu sende biliyosun benim anlamadigim konu niye hep turkler deyismek zorunda onlarda deyismek icin bi sebep yok allaha sukur orfumuzu adetlerimizi biliyoruz ama simdiki nesiller okudugum kadar atalarindan utanir olmus sen avrupada deyilde turkiyenin bi koyunde yasasaydin boyle konusmazdin kusura bakma biraz sert olmus olabilirim sunuda soyliyeyim tabiki avrupada yasaman icin dillerini bileceksin onlarda bizim vatanimiza geldiklerinde ellerinde kendilerini anlata bilmek icin turce kitapcik var dimi eeeeeeeeeeeee herkez kendi topraginin efendisidir bu yuzden onlarda bize saygi duyacak dil bilmiyor ise vatandaslarimiz
Yüce Allah sana akıl fikir versin.
Brave çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla