View Single Post
Eski 27-04-08, 18:38   #43 (permalink)
mad_mac
Banlandı

Giriş Tarihi: 18-02-2008
Yer: москва
Blog Mesajları: 2
Rep Puanı: 41020037
mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan C: Kanada Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen calszare Mesajı Göster
Ben 38 eşim 32 ve oğlum 4 yaşında ikimizde lise mezunuyuz Açıkçası oğlumuzu bu ülkede büyütmek istemiyoruz nakit 400.000 ytl paramız var ingilizcemiz orta düzeyde Kanadaya yerleşip bir iş kurup geleceğimizi orda yada belki avustralyada kurma niyetimiz var acaba bizi kabul ederlermi ve yaşam koşulları nasıl biraz bilgi verebilirmisiniz?
merhaba.belki yaşımdan dolayı öneme almayabilirsin ama yinede söylemek isterim.eğer nakit 400.000 ytl paranız varsa hiç düşünmeden moskovaya yerleşmek çok akıllıca olur.oğlunun 4 yaşında olmasıda avantaj dil açısından.burda ev ve dükkan fiyatları çok pahalı ama iş yapmayı bilirsen çok rahat yaşarsın.ülke 17-18 yıl önce dağıldığı için bazı sektörlerde çok açık var.bazı şeylere çok ihtiyaç var.ben burdan nefret ediyorum ama yaşım dolayisiyle bana göre değil.bide burda lise mezunu olman çok önemli değil.tek başına çok rahat iş kurabilirsin ve burası gelecekte dahada önemli bi şehir olacak.ve buraya kanada veya avustralyadan daha kolay gelebilirsin ve daha yakın.illa moskova değil.bazı küçük şehirler var.oralarda ev kiraları çok yüksek değil.iş imkanı çok yüksek.daha önce küçük bi şehirde kısa bi süre bulunmuştum ve bi tane bile fast food çu yoktu.gençlerin gidebileceği güzel bi kafe yoktu.genel olarak durumları iyi rusların.küçük şehirlerde hepsinin kendi evleri var(moskova,kazan sant petersburg dışında)çoğunun arabası var.yani paralarını sadece giyime bi yiyeceğe veriyolar.benim tavsiyem bu.öneme alırsan yararına olabilir.bu sadece bi tavsiye ve saygılar
mad_mac çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla