View Single Post
Eski 25-04-08, 17:11   #69 (permalink)
ismail_mese
Meraklı

Giriş Tarihi: 14-03-2006
Yer: siz yurtluyum
Rep Puanı: 182426
ismail_mese Rütbe: Artı 11ismail_mese Rütbe: Artı 11ismail_mese Rütbe: Artı 11ismail_mese Rütbe: Artı 11ismail_mese Rütbe: Artı 11ismail_mese Rütbe: Artı 11ismail_mese Rütbe: Artı 11ismail_mese Rütbe: Artı 11ismail_mese Rütbe: Artı 11ismail_mese Rütbe: Artı 11ismail_mese Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1859
Varsayılan C: EV ARKADAŞININ NEYİNDEN ŞİKAYETÇİSİN! ( ve ayrıca öğrenci evlerindeki komik olayla

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Night^D3ViL Mesajı Göster
Bunu Okuynca benmde dunyam basıma yıkıldı Yuh Diyorum Sadece yaw orta yeremi yapcakm$ :S
Ben lisedeyken yatılı kaldığım için yurtu az çok biliyorum gerçi şimdi de eve çıktım ama neyse lisedekilerden anlatayım.
Aynı odada 12 kişi kalıyorduk hafta sonları millet eve gittiği için odalar boş kalıyodu .2 3 kişi kalıyordu hafta sonları. Arkadaşın 1 tanesi tuvalete gitmeye üşendiği için 2. katın penceresinden aşağı ......anlayın artıq . Bide sabahları odaya en erken ben gelirdim hafta sonundan sonra pazartesi bi girdim o da ..k gibi kokuyo noldu dedim mehmet(aynı arkadaş ) tuvalete gitmeye üşenmiş bu soğukta . çöpte ihtiyacını gidermiş dediler
öğrenci hayatı iğrençliklerle dolu ama her anı ömür boyunca hatırlanacak kadar güzel ...O yüzden Tıp fakultesini seçtim artıq 10 seneye mi biter 20 seneye mi
ismail_mese çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla