View Single Post
Eski 25-04-08, 12:57   #1 (permalink)
DontCry7
Meraklı

Giriş Tarihi: 12-09-2006
Rep Puanı: 388511
DontCry7 Rütbe: Artı 11DontCry7 Rütbe: Artı 11DontCry7 Rütbe: Artı 11DontCry7 Rütbe: Artı 11DontCry7 Rütbe: Artı 11DontCry7 Rütbe: Artı 11DontCry7 Rütbe: Artı 11DontCry7 Rütbe: Artı 11DontCry7 Rütbe: Artı 11DontCry7 Rütbe: Artı 11DontCry7 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 3911
Varsayılan BiLgisayar Programcılığı & BiLgisayar Mühendisliği [Lütfen Herkes Baksın ! ]

Merhabalar

Ben 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığını Seçmek İstiyorum[AsLında asıl amacım Bilgisayar mühendisi olabilmek..] Bu 2 yıL bilgisayar programcılığı okuduktan sonra DGS ’ Ye girip 4 Yıllık Bilgisayar mühendisliğine geçiş yapmak istiyorum..

Eğer DGS yi kazanamazsam boşta kalır mıyım? ve Bu Bilgisayar programcılığı nasıl bir meslek ? Asıl amacım dediğim gibi bilgisayar mühendisi olabilmek.DGs Sınavı zor bir sınav mı ? hakkında bana bilgi werirmisiniz ?

DGS ile olmazsa Ahmet yesevi üniversitesine direk geçiş yapacağım.[o da ücretli , Her sene 1500 YTL istiyor toplam 3 sene :S ] bunun hakkında da biraz bilgi istiyorum.

Lütfen Yardım Edin.

Tüm Bilgisayar Programcılığı Ve Bilgisayar Mühendisliği Hakkındaki Sorularınız Burada Çözülecektir..
DontCry7 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla