View Single Post
Eski 25-04-08, 11:51   #9 (permalink)
tuanafra
Yabancı

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Rep Puanı: 2375
tuanafra Rütbe: Artı 11tuanafra Rütbe: Artı 11tuanafra Rütbe: Artı 11tuanafra Rütbe: Artı 11tuanafra Rütbe: Artı 11tuanafra Rütbe: Artı 11tuanafra Rütbe: Artı 11tuanafra Rütbe: Artı 11tuanafra Rütbe: Artı 11tuanafra Rütbe: Artı 11tuanafra Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan C: ssk olum aylığı

geçen sene bu gün babam vefat etti 25.04.2007 bende babamın son çalıştıgı yer balıkesir oldugu için 26.05.2007 tarihinde balık esir ihtiyarlık mudurlugune ölüm maaşı için muracat ettim fakat benim araştırmalarıma göre bu para bana en geç agustos ayında baglanması gerekiyordu faka babamın ölüm yıl dönumu geldi balıkesir memurlarının sorumsuzlugundan dolayı hala bi baglantı yapılmadı hatta ankara ihtiyarlık müdürlügünde yaptıgım araştırmaya göre balık esir evraklar üzerinde hiç bir işlem yapmamış 5 yıl saklanması gereken fatura gibi benim evraklarımı rafa kaldırmış oda yetmiyormuş gibi ben her aradıgımda işlemler yapılıyor biz istekte bulunduk yanıt bekliyaoruz ay sonunda paranız gelir deyip her defasında beni salladılar babam günlerini doldurmasına ragmen doldurmamış denilim beni aldatmaya balıştılar benim evraklarımda hiç bir eksik yok ve 11 aydır ben bunun peşinden koşmaktan yoruldum balıkesire dava açmak istiyorum fakat bunun daha yorucu olacagınıda biliyorum eger ben herşeyi göze alıp davayı açarsam ne kazanır ne kaybederim
tuanafra çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla