View Single Post
Eski 24-04-08, 21:34   #21 (permalink)
ASLICANO
Meraklı

Giriş Tarihi: 11-06-2007
Yer: in kulağı vardır söylemem
Rep Puanı: 1236358
ASLICANO Rütbe: Artı 11ASLICANO Rütbe: Artı 11ASLICANO Rütbe: Artı 11ASLICANO Rütbe: Artı 11ASLICANO Rütbe: Artı 11ASLICANO Rütbe: Artı 11ASLICANO Rütbe: Artı 11ASLICANO Rütbe: Artı 11ASLICANO Rütbe: Artı 11ASLICANO Rütbe: Artı 11ASLICANO Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 12382

Varsayılan C: ölüm döşeğinde(lütfen okuyun sonu çok güzel)

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen poffss Mesajı Göster
bende senin yazın için teşekkür ederim ama buralarda çok takılıyorsunuz heralde biraz din bölümünede uğramanızı tavsiye ederim. Aşk 3 günlük birşey değil ALLAH ın verdiği cana kullar ne hakla kıyar? bunun neresi doğrudur bana açıklarmısın? kendi canına kıymak inandığımız kitap yada en azından benim inandığım kitap kuranı kerimde yazıyormu aşk için canınıza kıymak caizdir diye?

ARKADAŞIM TABİKİ BİZDE MÜSLÜMANIZ AMA SEN KONUYU ÇARPTIRDIN VE HADDİNİZİ AŞIYORSUNUZ DİKKAT EDİN AYRICA BENİM İNANCIMA VEYA İNANCIMA GÖRE NASIL YAŞADIĞIMA KARIŞAMAZSINIZ AMA YİNEDE HAKLISINIZ AŞK İÇİN CANINA KIYMAK TABİKİ CAİZ DEĞİL TABİKİ DOĞRU DEĞİL ÇOK HAKLISINIZ AMA AŞKTA BAŞKADIR BE ABİ DİN BÖLÜMÜNEDE UĞRARIM BEN MERAK ETME AMA KONUYLA KURAN'IN Bİ BAĞLANTISINI BULAMADIM NEYSE ABİCİM YİNEDE SOLASIN
ASLICANO çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla