View Single Post
Eski 24-04-08, 18:44   #194 (permalink)
mad_mac
Banlandı

Giriş Tarihi: 18-02-2008
Yer: москва
Blog Mesajları: 2
Rep Puanı: 41020037
mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11mad_mac Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan C: Rusya Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen alpikalpik Mesajı Göster
Arkadaşlar , foruu okumaan yazmayın ya Allah aşkına!
adam arkadaşımı öldürdüler diye yazıyor bir sonrasındaki türklere tavır nasıl diye yazıyor. Okumamız anlamamız idrak etmemiz lazım.

Bu arada ben Ruslarla iş ortamında çalıştım. Bir de çalıştay'da İtalya'da bir araya gelipp bir süre kalmıştık. Bence bunların hiçbirisi Rusya'daki ortamla ilgili bilgi veremez ama Ruslar genel olarak enteresan insanlar. Kadın Erkek ilişkisi algılamalarından kaynaklanan çok garip bir farklılık var gibi. Rusça rezil bir dil. çok kaba Almancadan bile beter.
Ama 6 Birleşmiş Milletler dilinden biri....
rusça sana kaba geliyo olabilir ama bi çok insanın hoşuna gidyo.bende nefret ediyorum çünkü doğru düzgün rusçam yok ve okula gidip geliyorum.almancadan daha güzel olduğunu düşünen bi çok insan var ama çok hızlı konuştukları için kelimeleri anlamak zor ve alışkanlık istiyo.
mad_mac çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla