Geçmiş olsun pascalda hiç birşey yapamıyosan ağ işletmenliğine fln gitmen lazım ben pascalıda çok ii yapıyodum sonra VB gördük ondada başarılıydım lise 3 teyim şu an Web tasarım ve programlama bölümündeyim(bizim okulda veritabanı prgoramcılığı olmadığı için başka bi okula gitmeyi göze alamadım)dönemin başında not pad vb. bi prgoramda HTML kodlarını yazıcaksın sonra kısa bir süre Dreamweaver görüceksin dreamweaverdada bir kaç kodu elinle yazmadan tam olarak ii bir iş çıakrtamıyosun 2. dönemde Visual Studio görüceksin ve VB,C# vb. bi dille gene kodlarla uğraşıcaksın lise 4 de ise grafik programlama gibi gene bir sürü kodlarlarla uğraşıcaksın yani kod yazmaktan kurtuluşun yok eğer web tasarım ve PROGRAMLAMA bölümüne girersen ağ işletmenliğindekilerde gene görücek biraz kod ama bizim kadar değil. Biz ikinci dönemin başından beri visual studio görüyoruz ve daha eve visual studio yükleme gereği duymadım daha yeni yüklüyorum(3 saat civarı sürüyo programın yüklenmesi üşenmiştim bu güne kdr) arkadaşım gelcek ve ona biraz konuları anlatıcam yoksa dönemin sonuna kdr programı yüklemeyi düşünmüyodum

neyse program yazmakla aran pek ii değilse durumun pek ii gözükmüyor çünkü 2 bölümdede kodlarla bol bol uğraşacaksın