Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen basari
Evet internette yeni tanıştığım bulgaristandan bi kızla evlenmeyi düşünüyom fakat bu kızın davranışlarından huylandım dediğine göre türkiyeye gelmek istiyomuş fakat pasaport vs işlemleri için maddi durumu yokmuş ve benden bu konuda maddi yardım istedi, ben dedim ailenden yardım iste izin al dedim, oda türkiyeye geldikten sonra onlara haber vereceğini söyledi, bende bu konuyu düşüneceğimi ve yarında cevabını vereceğimi söyledim, bilindiği üzere böyle dolandırıcılık olayları çok olmuştur, bu kızla sadece bi defa konuştuk oda bugündü  şimdi sorularım şunlar arkadaşlar 1 bulgaristandan türkiyeye gelmek için pasaport vs işlemleri için ne kadar ücret alıyolar galiba vize uygulanmıyo bulgaristandan türkiyeye gelenler için. 2 diyelimki bunlar dolandırıcı parayı aldıktan sonra ortadan toz oldular  bu olayın olmaması için ne gibi tedbirler almalıyım ve o kişiden ne tür bilgiler istemeliyim 
|
dostlar içinizde ismi murat olan ve bulgaristandan bi kızla konuşan varmı sorma nedenim bende bi kızla konuşuyordum ve bana yanlışlıkla murat dedi bende şüphelendim bu durumdan ismi murat olan varsa bana bildirsinki bi oyuna gelmeyelim