View Single Post
Eski 21-04-08, 18:40   #7 (permalink)
salihelektronik
Üye

Giriş Tarihi: 20-09-2006
Yer: dünya adamı
Rep Puanı: 294126
salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 2965
Varsayılan C: işte senegal fazla değil ama

beyler size birda senegalden anlatmaya başlim gemici adamın macerası çoktur bizi ancak bir kahvede birde nette dinlerler senegal limandayız birisi gelir yırtık ayakkabısını gösterir ayakkabı ister biri mont ister adamlar gerçek fakir ama veremiyoruzda kıyafet çünkü bizimde bir sebebimiz var geerçekten acıyoruz insanlara diğelim verdim bir bot beni gidip şikayet ederse hapı yuttum birde africa orası ne olacağın belli değil para cezasıyla ancak yırtarsın hapis daha kötü adamı kullanırlarmı kullanırlar adamlarn şeyi.. 2.5 litre pet şişe boyunda sokakta her yer tuvalet olduğu için görüyorsun diceksinizki elbise vermek niye suç bir ülkeden başka bir ülkeye mal götürmek suç kendin kullanıyorsan değil ama diğeri ticarete giriyor bedava bile versen bir patrick vardı ona bir thisort verdim o iyi çocuktu bizi çok aleme götürdü yanımızda bir zencinin olması sağlam oluyordu kimse yaklaşamıyordu bize oda arabada giderken elimdeki sigarayı camdan atim derken uçtu bunun üstüne benim verdiğim thşörtü yaktı resimde üstümde giyorum profilde de neyse africastara girdik zenci kadın kıyamet iyide var korku tünelide hele birisi yanıma gelip duruyor kafası sıfır kov kv zor gidiyor neyse biri ile otele gittik lafta ama ne otel ahır daha iyi bir yatakvar yaylar gacır gucur batıyor bide tuvalete girdim nereye yapacağımı bulamadım lavaboyamı yapıyoz yoksa diğerinemi ayırd edemedim bana göre ikiside aynı idi su zaten akmaz yanımızda su gezdirirdik gemiden getirirdik uzun seferin verdiği gazla olduk ikinci olmadan koku beni bitirdi hemen apar topar gittim taksiler nasıl biliyormusunuz çoğunun camı yok koltuk varsa şanslısınız çoğunda tahta koymuşlar koltuk yerine ama müzikleri enteresan sırf bağırıyorlar düşünün beyazlar onların memlekette onları hala mal gibi kullanıyorlar yanş kucağına iki tane zenciyi oturtabiliyorsun türkiyeye turkey demiyorlar türkiye diyorlar ve gelmekte istiyorlar gemi nereye gidiyor die soruyorlar devamlı aksilik hollandaya gidiyoruz tam istedikleri yer her sorana moritanya diyoruz anlaşmışız gemide çünkü kaçak binerlerse çok sorun oluyorlar ama gemiye döndüğümde 2 saat banyo ettim aklıma geldikçe hala midem bulanır biz biraz meraktan yaptık burdan söylüyorum zenciler hiç iyi değil tavsiye etmem içrenç kokuyorlar ama 15 gün kadın bile görmeyince ilk an rahatlatıcı geliyor sonra ise pişmanlık diz boyu
salihelektronik çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla