arkadaşlar ben bir yıl bioder kulladım ama bir sonuç alamadım bioder kılları dökmüyo ya da seyretlmiyo söylediklerine göre her kullanımda kılların boyutunu küçültüm gönmeyen hale getiriyo ama yalan tüyleri sarartıyo benimkileri öyle yaptı bende kullanmak istiyorum aslında insan vücudundaki tüylerin çok zararı oluyo kan dolaşımını dengesiz hale getiriyo kıl batmasından ameliyat olan arkadaşlarım var dokto bize kendisi söyledi kesin dedi ama bizim türkler anlamıyorlar at gözlüklerini çıkarmak istemiyorlar korkudan her neyse sonra ben de arkadaşlar gibi pek fazla dökücü falan kullanmadım eğer tüy dkücü kullanırsan aynı yerden daha çok kıl çıkmaya başlıyor bunu dayım denemişti yıllar önce orada biliyorum o da kolları için denemişti şimdi recep ivedikten daha beter kolları var bence en iyi kökten çözüm lazer epilasyon ama bu da çok çok pahalı bir yöntem ben araştırma falan yaptım tüm vücut için indirim imkanları sağlayan yerler de var google a girip araştırın herhalde yanılmıyorsam erkekler için indirimli paketi 1000 ytl yani 1 milyar civarı olması gerek bu da bizim ekonomik durumumuza göre çok çok yüksek bir mevla bende dökmeyi düşünüyorum çünkü spora başlamak istiyorum o yüzden kıllar kas yapmayı yavaşlattığı için gerekli size tavsiyem gidin aktarlara hamam tozu diyip alın o kadar pahalı birşey değil ama her iki haftada bir yapmanız gerekiyo tüy döküyo o da fakat bir fark var türleri çoğaltmıyo ya da seyreltmiyo aynı tüyler tekrar çıkıyo ben bunu kullandım geçen yaz boyunca yinede genel bilgilerini paylaşmanızı istiyorum böyle bir konu gerekliydi teşekkürler