View Single Post
Eski 20-04-08, 00:00   #7 (permalink)
InnervisioN
Diriliş...

Giriş Tarihi: 17-07-2006
Yer: İstanbul...
Rep Puanı: 42197535
InnervisioN Rütbe: Artı 11InnervisioN Rütbe: Artı 11InnervisioN Rütbe: Artı 11InnervisioN Rütbe: Artı 11InnervisioN Rütbe: Artı 11InnervisioN Rütbe: Artı 11InnervisioN Rütbe: Artı 11InnervisioN Rütbe: Artı 11InnervisioN Rütbe: Artı 11InnervisioN Rütbe: Artı 11InnervisioN Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 422145
Varsayılan C: işte libyadan 3 kesit foto

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen salihelektronik Mesajı Göster
vee sizlere libyada başıma gelen bir olayı anlatayım sokaktayımdedim mis gibi nargile koktu içelim girdim bir mekana kapıda adam karşıladı beni bazı dişlerde yok ağzında gülümeyerek dedim türküm ohooo turkii dedi içeri oturttu beni dedim nargile ver o arada etrafım karı doldu ben nerden bileyim randevü salonu nargile kokusuna girdik zaten gemiciyi heryerde fahişe bulur neyse nargilem geldi kahve istedim fokurdatıyorum kahve iğrenç şekerde koydum yok tadı tuzu etrafımda 5 veya 6 kadın başları kapalı makyajda yapıyolar ama bi boka benzemiyorlar bi tanesi masamın diğer yanına oturdu oda nargile içiyor o arada iki tohumluk kadın arasında kavga oldu laf dalaşı galiba biri diğerinin müşteriye davrandı bi patırdı bir gürültü adamlar durduramıyor karıları bunlar birde gündüz saati oluyor başım şişti abey geminin gürültüsü daha tatlı bu arap karıların kavgasından meğerse bu mekan faslıların mış o arada garson kız geldi hesabı istedi sanki kaçıyoz 6 dinar dedi dedim nargile 2 kahve 1 su 1 neden toplam 6 ingilizcede anlamıyor bana yanda oturan kadının da parasını gömüyor param yok die diil gıcıklığına ipneliğine vermeyi red ediyom karının yüzüne bile bakmadım bakmamdaa o arada yanımda oturan kadın bozuldu iyice aldı nargilesini gitti yan masada oturan adam anladı halimi kadına dedi bişeyler ama anlar gibi oldun türk kelimesi geçti galiba dediği o türktür zina yapmaz falan demiştir asıl alakası yok ben araplara güvenemiyorum başıma iş gelir die ama merakta kemiriyor beni acaba kaç para sonra karşımda oturana sordum dediki100 dinar 100$ 120 dinar yapıyor bu arada sonra abiler narglemi içip gittim bizden ucuz memleket mesela türkiyede bademin kilosu 27 milyon orda 11$ yarı yarıya fark var
Hehehee.Güzelmiş...
InnervisioN çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla