C: Öss BaŞarisi İÇİn Dershane Şart Mi?
cokta sart degil sanki omassa olmaz biseymis gibi insanlari dersaneye yolluyorsunuz...ben önüme gelen her testi cözdüm..yok su yayinevinin yok su dersanenin iyi sununki bos....AZIM.CABA,CALISMAK,birazda bunlari destekleyin....simdi gidiyorsunuz dersaneye,diyorlarki rakip dersanenin kitaplari össyi kazandirmiyo...ben dersaneye gitmedim ama kuzenim iki sene gitti....ayni sene öss ye girdik...sonuc ayni puan.....önemli olan icinden gele gele caba göstermek,düzenli ders calisamak ve dersi derste anlamaya calismakbol miktarda test cözmek ama anlaya anlaya .....senin icinden gelmiyorsa bazi seyler istersen sabah aksam dersaneye git bos....önce kendin isteyeceksin ders calismayi unutma zaten ayrica neden hep son sene herkes dersaneye giderki....enazindan lise 1.siniftan itibaren gecmis konulari tekrar edip düzenli sekilde ders calissaniz,ihmal etmeseniz en azindan gördügünüz konulari unutmamak icin bi göz atsaniz ve bunu aliskanlik haline getirseniz son sinifta üzerinizdeki yük hafiflemezmi?siz söyleyin,ben pek cok arkadasimda gördüm son seneye gelesiye kadar dogru dürüst ders calismadilar son seneye gelince biz össy e hazirlaniyoruz diye sabah aksam ders calistilar sonuc iclerinden sandece ben dahil birkac kisi üniversiteye girebildik....
|