View Single Post
Eski 19-04-08, 20:19   #9 (permalink)
salihelektronik
Üye

Giriş Tarihi: 20-09-2006
Yer: dünya adamı
Rep Puanı: 294126
salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 2965
Varsayılan C: Kanada Da EĞİtİm Ve YaŞam

babali gezmek yaşamak diyonda sen hala babanın elinde büyüyon biz 19 yaşımızda bıraktık babaya el açmayı kendi ekmeğimizi kazanıyoruz sen yaşamak dion yaşamak ne ile oluyor para ile dünya şuan kötü avrupada avrupalı aç amerikada amerikalı aç orda dilenciye para da vermezler ben avrupada dilenci görmedim enstrunman çalanlar var sokaklarda yani oda sadakasının karşılığını veriyor bir ülkede iş bulmadan yaşayamazsın benimde türkiyede karada iş imkanım çok özellikle istanbulda gemiye bile ihtiyacım yok ist altıma arabada veriyorlar 1200 maaşta alıyorsun sadece evlere gidip bilgisayar ve elektronik eşyaların tamirini yapacam orda olmazsa ofiste akşamda şirketin arabası ile eve ama be gemi tercih ediyorum parayı yemiyon 1300 alıyordum son ayda 100 ytl harcamam oluyor sigara bile beleş birde ekstra para veriliyor limanda harçlık gibi onları yiyorduk gelince türkiyeye banka kudurmuş oluyor ama ist birikmez para uçar elinden bende gencim biriktirmem lazım çok para olunca ver elini çin yada philipines bakalım araştırıyoz unutma paran yoksa saygı da yoktur yada çok iyi mesleğin olacak sen öğrenci gitmeye çalış avrupayı da boşlama ispanyada yazın ne şenlikler oluyor bir bilsen çok hareketli bir ülke benim amcam amerika new york manhatten de ve şunu diyor amerika en komunist devlettir her şeyden vergi alıyor bahçende ağaçtan dökülen yaprakları toplicaksın eğer havuza düşerse bir yapraktan bile sana ceza keserler neden temiz değil bir sürü tırı vırı o yıllar önce kaçtı şimdi onun durumu yine bir nebze iyi benzin istasyonu açmış öle diyor ama zengin kadın buldu kadını hatta bize getirdi adı jenny di karıda para çoktu recep abinin de çene kuvvetli çok şakacıdır birde dili kaçmadan önce zaten iyi idi birde norveçte babamın amcasının oğlu var barı var onun 70lerde siyasi ayağına kaçtı asıl alakası yok bahane solcuyum die gitti onun durumu gerçekten iyi şuan norveç vatandaşı kardeşi dedi sana ist bir ev alalım ve buna 150 milyar para yolladı kardeşide kıbrsta çatır çutur yedi dediler avni abiye ne yapacaz kemal paranı yedi onun dediği şuydu kardeşimdir yesin daa.. önemsemedi bile yani norveç zevgin ülke petrolu ve gelişmiş balıkçılık sektoru var deniz platformu kurup petrol çıkarıyorlar denizden karın çalışmıyor ise devlet maaş bağlıyor ev işi yaptığı için bence norveç iyidir canada da boş değil bu arada istersen canadaya gitmenin sana yolunu söyliyeyim bak kolay bir yolu var ve kesin gidersin canada da gay evliliği yapılıyor bir arkadaşını bul ve konsolosluğa git de biz evleneceğiz türkiyede olmuyor özgür yaşayamıyoruz baskı altındayız sizi kabul edecektirler çünkü ülkelerinin kanununa göre baskı ve zulum altındaki kişileri göçmenlik statüsünde alıyorlar gay evliliği ilk hollandada çıktı canada da var bu bir yöntem benden fikir dediğim gibi benim görüşümce yurt dışına çıkmak zor değil bunu unutma yerşeyin formulu var ha dersin ben yapamam bana yakışmaz o zaman sende farklı yollara başvurursun ama aklıma geleni ve kolay olan bir yol bu iki kanki gidersiniz bir ev tutarsınız iyice yerleşince boşanırsınız hoş gece sizi izlemeyecekler bunlar fiki fiki yapıyormu die
salihelektronik çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla