C: Kanada Da EĞİtİm Ve YaŞam
dediğim gibi bazı şeyleri aşarsan onlar zaten kucak açar gidersin konsolosa alırsın vizeni birde bir önerim var avrupaya kaçmak istiyorsan gönüllü çalışma kamplarına katıl onlar yazı veriyor vizen kolay çıkıyor sonraa firar yada interrail yap yine dönme geriye taktik çok birazda maddiyat lazım zaten giden adamın cebinde para olmalı en az 10000$ olsun oralarda aç kalırsınız yoksa pasaport vize onları takmayın girmeye bakın girdikten sonra soran çıkmaz sorarlarsada gemiciyim deyin benden tavsiye gemiciler üzerinde pasaport taşımaz bir defa bir discoya girerken adam sordu belçikada dedim gemiciyimpasaport taşımayız ehliyetimi gösterdim ingilizce yazıları varya rahat okusun die nüfus kağıdıda yetiyor o konuda sıkıntı yapmayın avrupaya gidin hatunu orda bulun sakın türkiyeden evlenip gitmeyin kadına ihtiyacınız yokmuş gbi davranın yoksa yüzüne vurup durur gurur yani birde güzellik aramayın yaşıda büyük olsun ebbedi bırakmaz sizi ben zor kaçtım birinin elinden belçikada bırakmıyordu nerdeyse gemiyi kaçıracaktım 5000€ cevası var şirkete eksik adamla kalkması ya gemicilik hayatım bider yada parayı verirsin devam edersin ben daha erken dedim biriktirelim paramız olunca zaten alacaklar beni içeri bankada yüklü miktarı göster her yer alır seni
|