View Single Post
Eski 19-04-08, 13:06   #3 (permalink)
salihelektronik
Üye

Giriş Tarihi: 20-09-2006
Yer: dünya adamı
Rep Puanı: 294126
salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11salihelektronik Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 2968

Send a message via MSN to salihelektronik Send a message via Yahoo to salihelektronik
Varsayılan C: işte senegal fazla değil ama

samilsam kardeşim ben maceracıyım her yere giderim çok turistte var orada arkadaşın hatası sonucu az kalsın boklarını değil ama bizi yiyeceklerdi zenciler adamı zar zor ikna ettirdim barıştırdım bizim melih adama kafa tutuyor adamın memleketinde tatlıya bağladım ülkede gördüklerim otomobillerin %80 renault yani fransız ve araçları tamir bile ettiremiyorlar fakirlikten tampon düşmüş iple bağlamışlar dışarı çıkarken üzerimize değerli eşya ve fazla para almıyorduk ne olur ne olmaz bilgidiğin gibi ben gemiciyim çok enteresan ülkelere gittim moritanya ya bile gittim yakında yine sefere çıkıcam siz o zaman görün resimleri
salihelektronik çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla