benim bir sorum daha var cevabınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum ben gemiciyim çok ülke geziyorum özelliklede disco ve barlar

bizim takıldığımız yerlerdir çin de ucuz bir ülke ben 2 3 sene sonra gelsem bir bar veya disco açmaya kalksam bana ne kadara mal olur şuan fazla sermayem yok onun için birikim şart italyan arkadaşında resimlri gördüm kopmuş diskolarda bende avrupayı geziyorum ve kafamda bir tarz oluşturmaya çalışıyorum mesela irlandalılar bu işte çok iyiler biraz onların tarzı düşünüyorum canlı müzik elit ortam yada kop kop ben bunu tek başıma bir türk olarak açabilirmiyim yoksa bana zorla çinli ortak gerekirmi ordaki türkler bana manevi yardımlarda bulunurlarmı para istemem sadece yolu yordamı öğretmeleri açısından ve acaba en büyük sorun ne kadar sermaye lazım güzel bir ortam olacak ve açacağım yer merkeze yakın yada limana yakın olsun gemici iyi müşteridir bol içer

şimdi bazılarınız şirket kurmuş ne güzel vize işini nasıl hallediyorlar zaten gerekli seviyeye gelince konsololukla uzun uzun konuşacam dicem adamlara ülkenize sermaye (para) götürüyorum abilerim bende ordaki gelişimi büyümeyi görüyorum dışarı mal satan adam doviz çok görür vede durumu iyi olur yani eylenecek parayı bulur... bu konuda az çok bilgii olan veya bana önerisi olan varsa çekinmesin yazsın her türlü görüşe açığım ve sabit fikirli değilim cevaplarınızı bekliyorum dostlar zaten yakın zamanda çıkacam gemiye para kazanmak lazım