View Single Post
Eski 15-04-08, 18:28   #6 (permalink)
yNsr
Yabancı

Giriş Tarihi: 15-04-2008
Rep Puanı: 2375
yNsr Rütbe: Artı 11yNsr Rütbe: Artı 11yNsr Rütbe: Artı 11yNsr Rütbe: Artı 11yNsr Rütbe: Artı 11yNsr Rütbe: Artı 11yNsr Rütbe: Artı 11yNsr Rütbe: Artı 11yNsr Rütbe: Artı 11yNsr Rütbe: Artı 11yNsr Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan C: Polonyada Yaşam ve Eğitim

mrb GoLdeM bende düşünüyorum bu aralar polonyada üniversite okumayi gerek maddi bakimdan olsun diqer sebeblerden olsun polonya aklıma yatan ülkeler arasinda diğerleri bulgaristan belarus yada rusya sent peterburg ama polonya daha mantikli geliyor Ab üyesi yaşam ucuz buradan öyle görünüyor olabilir onun için orada okuyan arkadaslara iyice danışmak gerek giden pişmanmi ? erdemalp arkadasimiz saqoLsun yardımcı olmaya calişmiş bende bi iki soru zinciri sıralayayim bilenler yardımcı olsun
-eğitim kalitesi nasıl,
-yurtlar nasıL
-cok türk okuyormu,
-gelmeye karar versek işlem süreci nasıl işliyor
-son olrak lehce global alanda kuıllanım alani kısıtlı bi dil hatta kullanım alani olmayan bi dil demekde yanlış olmaz sanırım onun için öğrenim dili ingilizce olan üniversiteler varmi(ki muhakkak vardir), hangi bölümler var ?
-lehce bilmeden yaşamak mümkünmü

şimdilik aklimdan gecen soru paketi bu bunlar hakkıdna bilgi verebilirsen benim gibi polonyada okumaya merakli olan kişilere faydasi dokunacaği kanısındayim

bu postu okuyan herkese vakit ayirip okuduqu için teşekkürler

Mesajı son düzenleyen yNsr ( 15-04-08 - 18:35 ).
yNsr çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla