View Single Post
Eski 12-04-08, 22:45   #1 (permalink)
burakuluc
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 08-04-2007
Rep Puanı: 20443
burakuluc Rütbe: Artı 11burakuluc Rütbe: Artı 11burakuluc Rütbe: Artı 11burakuluc Rütbe: Artı 11burakuluc Rütbe: Artı 11burakuluc Rütbe: Artı 11burakuluc Rütbe: Artı 11burakuluc Rütbe: Artı 11burakuluc Rütbe: Artı 11burakuluc Rütbe: Artı 11burakuluc Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan gaza getirecek bir şeylerr..

başta yazacağınız yorumlara başta teşekkür ediyorum.

16 yaşında öss hazırlanan bir gencim. öss ye 2 senem kaldı ve işin ciddliğni henüz kavramaya başladım.

ben iyi sayılabiliecek bir anadolu lisesinde (önümüzde fen liselerini düşünemssek) okuyorum

bunda 2-3 sene önce oks hazırlanırkende şimdi olduğum gibi işin ciddiğinin farkında değildim fakat sınava 2-3 ay kala bir kitap okmuştum oks ile ilgili bir kitaptı, beni azimlendirmişti bu kitap ve çalışmaya başlamıştım fakat 2-3 ayda ne kadar çalışabilinirki en fazla anadolu lisesine girebildik tabi.

2 sene sonra gireceğim sınav oks den çok daha önemli bu sınav bnm hayatımı şekillendireceğini biliyorum.geç kalmadan ders çalışmaya başlıyorum diyorum

şu 2 haftada düzenli tekrarlarımı yapmaya başladım ama bazı günler hiç ders çalışmak istemiyorum pc ye oturyorum kalkamaıorum. yardımcı olrusunız bir makele bir başarı öyküsü bir kişisel gelişim kitabı önerirseniz sevinirim
burakuluc çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla