View Single Post
Eski 12-04-08, 03:05   #5 (permalink)
Erdemalp
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 07-03-2005
Rep Puanı: 2412
Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 68

Varsayılan C: Polonyada Yaşam ve Eğitim

Burada is bulabilmek icin birinci sart lehce bilmen gerektigi. Tabi cok uluslu bir sirketin ust duzeyinde ingilizce ile de idare edebilirsin ama onun disinda normal bir is yerinde isci olarak lehce bilmeden cok zor. Yani benim bir kac arkadasim philips de staj yapiyor, o blie lehceden dolayi buyuk problem yasiyor. Onun disinda alacagin vize shengende olmaya bilir buna dikkat et. Yani direk ulke vizesi verebiliyorlar. Yani oteki ulkelere o vizeyle gitme sansin yok. Gerci sinir olmadigi icin kimse kontrol etmeyecektir oteki ulkeye gectiginde ama olurda bir polis soracak olursa baska bir ulkede sinir disi edilmekle kalmaz dava aciliyor haberin olsun. Yani is olayi olmaz demiyorum, Burada bir cok turk isveren var genelde kebabci. Onlarin yaninda birseyler bulabilirsin ama daha ilerisi nasil olur bilmiyorum!
Erdemalp çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla