View Single Post
Eski 09-04-08, 12:41   #1 (permalink)
blackwhite_34
Yabancı

Giriş Tarihi: 09-04-2008
Rep Puanı: 2375
blackwhite_34 Rütbe: Artı 11blackwhite_34 Rütbe: Artı 11blackwhite_34 Rütbe: Artı 11blackwhite_34 Rütbe: Artı 11blackwhite_34 Rütbe: Artı 11blackwhite_34 Rütbe: Artı 11blackwhite_34 Rütbe: Artı 11blackwhite_34 Rütbe: Artı 11blackwhite_34 Rütbe: Artı 11blackwhite_34 Rütbe: Artı 11blackwhite_34 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan Kız ne düşünüyor dersiniz?

Slmlar arkadaşlar.. Çalıştığım yerde bir restorant var her öğlen yemeğinde 10 15 gündür bir kızla karşılıyoruz kız sürekli gözümün içine bakıyo yan masalardan ben de ona bakıyorum, tabiki fena şekilde etkilendim. Ama bu kızı sadece yemeklerde görebiliyorum kalabalık bir şirkette çalışıyor yemekten kalkarkende haliyle yalnız deil ve bana hiç pozisyon vermiyo yalnız yürümüyo vs.
akşam iş çıkışıda hangi kapıdan çıktığını bilmiyorumHer neyse ben çok bu konularda çok tecrübeliyim ama bilirsiniz her yeni heyecan başka oluyo, kızı araştırdım bir şekilde çalıştığı şirketi felan öğrendim aradım geçen hafta dedim tanışalım dedi dikkat etmedim yemekte ama fena halde bakıyo.. telden sonra ertesi günü yine baktı tabiki...
Biraz tecrübesiz bi kız sanırım dünde şirketine çicek gönderdim amaç msjdı..çicekcinin dediğine göre kız gülü görünce tebessüm etmiş yanındaki kızda almaması için baskı yapmış kız gülü almayıp notu almış... nottada öle ölüyorum bitiyorum felan yazmadım bakışlarının boş olmadığını en azımdan kendi adıma etkilendiğimi yazarak ve numaramı felan yazdımtanışma ve konuşmak için beklediğimi söledim... ama ses seda yok sinir oldum bakalım bugün yemek te nasıl bakıcak sizce yanlışmı yaptım...?tşkler.
blackwhite_34 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla