C: Morocco (fas)
evet kardeşim öyle bir yer olması lazımdı bizler aslında türkler olarak buluş yapabilirdik en büyük eksiğimiz bilim ve teknik ile uğraşmadık hep dine öteki dünyaya çalıştık ve gelir bizi geçerler bizleri araplaştırıyorlar ve ben araplardan nefret ederim ve iddia ediyorum müslüman olmayan bir kişi eğer bir arap ülkesine gitsin hayatı boyunca bir daha müslüman olmaz unutmayın en iyi müslümanlık dünyada türkiyede yaşanıyor onuda bozuyorlar dini rejim yapmaya çalışıyorlar ben suriye mısır libya bu ülkelere gittim ben araplara insan demem bencil kişiliksiz yamuk insanlar taxiye binersin seni kazıklar yüzüne bakmaz adam gibi çalışmaz suriye yine iyileşme yolunda yeni cumhurbaşkanları iyi adam ama araplar kişilikten bozuk libyadayız un boşaltıyoruz tabii biz boşaltmayız ben elektrikçiyim onlar boşaltıyor 6000 ton un var 9 da gelirler sallana sallana çalışırlar 14 te giderler 2 hafta kaldık artık bıktık ama avrupa 2 ile 5 günde işi bitirir erken kalkar geç giderler avrupada mesailer uzundur 12 saat çalışırlar çalışana allah verir işte gavurda olsa verir haktır bu birde mısırlının yaptığı var adam yükü boşaltıyor bizim geminin vincini kullanıyor iş bitecek ogün gıcıklığına vincin kumanda kolunu kırdı sonra yaktı sigara oturuyor ben küfür ede ede o sıcakta uğraşıyorum onun keyfi yerinde akşam üstü yövmiyeyi alıyor yatıyor iş ne kadar uzarsa onun için iyi dürüst çalışmıyorlar yunanistan bile avrupanın geri kalmışlarından sayılır sabahın 6 sında başlıyor akşam 8 e kadar adamlar 2 günde işi bitiriyor bir de türkiye var türkiyede çok iyi memleketime yalakalık yapmıyorum bizlerde avrupalıya eşitiz hele zonguldak ereğlide bir sistem yapmış 12 saatte işi bitiriyorlar yani ülkemizi boş sanmayın bizim insanımız çalışıyor arap ve rus kökenli ülkeler hep tembeller beleşçiler
|