View Single Post
Eski 08-04-08, 03:22   #2 (permalink)
ScHaO
*DaYIKA*DérsiM*

Giriş Tarihi: 25-02-2007
Yer: D£RSiM---iSTANBUL
Rep Puanı: 2895668
ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 28988
Varsayılan C: Bilgisayar Programcılığı ?

Bilgilendirmek en doğal hakkımız yeter ki sen böyle merak ve araştırma için de ol ben de bahsettiğin bölümü okuyorum ve programlama hakkında ne biliyorsam hepsini internetten öğrendim ... yani okula başladığımda daha pc markalarını tam bilmiyordum(anca parçalar .)) sonrasında internette bir web sitesinin kaynağını görüntüle yapamıyordum programlama dilleri neler hiç açmayalım bile ama gel gör ki sen araştırdıkça 6 ay içinde başına neler geliyor Tabi araştırma ortamın olmalı şahsen ben ancak evime gittiğimde orda kafam rahat araştırabiliyorum okul hayatımda adam gibi araştıramıyorum anca gelişmelere bakabiliyorum o yüzden üniversitene dikkat et .. zaten pek bişey öğrettikleri yok (istersen git bir bilgisayar mühendisleri öğrencilerine ders veren hocaya sor .. mühendisler mi daha çok araştırmacı yoksa programcılar mı diye ) eğer programcı olacaksan temel olarak araştırmacı ve meraklı olacaksın .. sonra üniversiteyi seçeceksin ki marmara bölgesinde adam gibi düz lise çıkışlı alan bi üniversite bile yok hepsi meslek çıkışlı alıyor lanet gide iyi çalışmalar..
ScHaO çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla