View Single Post
Eski 07-04-08, 19:45   #13 (permalink)
mkanur
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 26-03-2008
Rep Puanı: 2375
mkanur Rütbe: Artı 11mkanur Rütbe: Artı 11mkanur Rütbe: Artı 11mkanur Rütbe: Artı 11mkanur Rütbe: Artı 11mkanur Rütbe: Artı 11mkanur Rütbe: Artı 11mkanur Rütbe: Artı 11mkanur Rütbe: Artı 11mkanur Rütbe: Artı 11mkanur Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: ABD'ye Göçmenlik ile ilgili birkaç soru

sen o istatiklere bakma ben bu işin içindeyim bırak evin arabanı işleyen şirketin olsa vermezler rüyaya yatma ben gerçekleri konuşuyorum git dene derim sana ama şunu unutma inan senin dosyana bile bakmayacaklardır bunu unutma banka hesap cüzdanın varmı diye sormuyacaklardır amerikalı ile evli olupda vize verilmeyen örnekler bile gösterebilirim düşün yane bu adam amerikalı vatandaşla burda evlenmiş ikinci geldiğinde amerika vizesi vermiyolar 3 yıl sonra gel diyorlar boşuna rüyaya yatma neyle karşılaşacağını iyi bil varsayalım vizeyi aldın parayla evlilik yaptın burda istediğin kişiyle evlenirsin bastır parayı evlen problem değil ama önemli olan evlenmek değil oturma ve çalışma iznini almaktır malesefki sana evlendiğin zaman pat diye oturma ve çalışma izni vermiyorlar sen bunu istediğin zaman bununla ilgili evlilik büroları var hemen evlendiğin kadını ve seni çağırırlar ikinizide mülakata alırlar bunu unutma bir sürü sorulardan geçersiniz nerde tanıştığınıza sevdiğiniz renklere kadar neyi sevdiğinize kadar neler neler birsürü soru sorarlar ikinizede ayrı ayrı eğer adamlar bu evliliğin düzmece olduğunu anlarlarsa artık hiç alamazsın çalışma ve oturma iznini unutma ben söylüyorum sen nasıl anlarsan anla artık
mkanur çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla