View Single Post
Eski 05-04-08, 19:27   #16 (permalink)
toprak_55
Yabancı

Giriş Tarihi: 24-04-2006
Rep Puanı: 60940
toprak_55 Rütbe: Artı 11toprak_55 Rütbe: Artı 11toprak_55 Rütbe: Artı 11toprak_55 Rütbe: Artı 11toprak_55 Rütbe: Artı 11toprak_55 Rütbe: Artı 11toprak_55 Rütbe: Artı 11toprak_55 Rütbe: Artı 11toprak_55 Rütbe: Artı 11toprak_55 Rütbe: Artı 11toprak_55 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan LSI brighton ingilizce dil okulu hakkinda VI bilgi

arkadslar madem acmisiniz konuyu: ben de tecrubelerimi paylasyim gerci baya olmus konu acilali ama olsun. bu yurt disinda okul secerken en cok dikkat etmeni gereken yer okulun adi her yerde karsiniza cikiyorsa. acenteler size okulu ilk uc sirada teklif ediyorsa kesinlikle o okudan kacin. acenteler nerden cok kazaniyorsa orayi teklif ediyorlar sdece bununla da kalsa yine iyi herkee orayi teklif ettikleri icinde teklif ettikleri okul turk dolu oluyo. Mesela LSI - Brighton okulun pazarlama muduru internet sitesinden de incelerseniz turk lavugun biri. dolayisiyla turk yogunlugunun en ust seviyede oldugu okul bu. siniflarin yarisi nerdeyse turk. okullarin orani ie yuzde 30 civarinda. zaten bu okul bi gazetede de haber olmustu sanirsam. ben tekrar gidecek olsam hic adi duyulmamis bi okul secerim sonuc olarak siz duymadiysaniz baskalari da duymamistir demektir. bunun icin nette kucuk bi arastirma yeterli diyebilirim size. yorumlarimi LSI diil okullu ile somutlastiriyorum cunku ben bu okulda okudum. yani okumaya calistim. Brighton subesinde. okulun binasi da katalogunda fantastik bi yer olarak gorunuyordu. ama gelin gorun ki kumes gibi bi yer. kitaplari bile vermiylar. isin en ci tarafi bi bardak sicak suyu dikkat edin kahve fln diil sicak su 1 ytl ye satiyolar. benden size tavsiye cok iyi arastirin acentalara guvenmeyin. LSI ya da kesinlikle gitmeyin su anda oranlar biraz daha yukselmis. gideceginiz okuldan birinin telefonunu isteyin acentatan ve oranlari vs. kesinlikle ogrenin. LSI - Brighton in istanbuldaki okullardan hic bi farki yok nerdeyse. cok pisman olursunuz verdiginiz kucak dolusu paraya.

Mesajı son düzenleyen toprak_55 ( 05-04-08 - 19:31 ). Neden: baslik koymayi unutmusum
toprak_55 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla