View Single Post
Eski 02-04-08, 05:42   #129 (permalink)
GamsIzSeYYah
Banlandı

Giriş Tarihi: 31-07-2007
Rep Puanı: 311924
GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan C: Cin Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen illegaltürk Mesajı Göster

Mal vergilendirilirken

Menşei Şahadatnamesine bakılır buda mal nereye giderse gitsin vergilendirmede değişmez Menşei çünkü aynı kalır .

Menşei Şahadatname nedir

Bir malın üretildiği veya yapıldığı ülkeyi gösteren ve idari makamlarınca onaylanmış ve alıcı ülkenin konsoloslarınca vize edilen bir belgedir.
kardes bilgi icin tesekkurler. Sanirim ben serbest bolge diye birsey varmis. benim hadise onla ilgili.

bir mal nerede uretilirse uretilsin baska bir ulkenin sinirlarindan iceri sokulup, sonra oradan yine baska bir ulkeye gonderilirse bu durumda o mal son ciktigi ulkeden geliyormus gibi muamele gormezmi?

mesela ben ingilterede kendi adima kurmus oldugum sirket adina bu mali cinden alsam sonra bu mali ingilterede sadece giris cikis yapip ardindanda benim sirketimin faturasiyla (mali ingiltereden ben satiyormusum gibi) turkiyeye gondersem, hala Cinden geliyormus muamelesimi gorecek?

Bunu biraz izah edebilirmisin. Ben birinden bu konunun serbest bolgeyle ilgili oldugunu duydum. Bu ne demek bilmiyorum.

Tesekkurler
GamsIzSeYYah çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla