Konu
:
londraya yerleşim vızesı aldım 2 senelık ama kolayda olmadı
View Single Post
28-03-08, 00:29
#
13
(
permalink
)
secil07
Geçerken Uğradım
Giriş Tarihi: 04-10-2007
Rep Puanı: 332775
Rep Gücü: 3338
C: londraya yerleşim vızesı aldım 2 senelık ama kolayda olmadı
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen
alicanfrm
anladım , peki ingilterede evlenmiş olsaydınız ? BEnim bildiğim kural evleneceğin kişiyle onun ülkesinde evlendikten sonra 5 yıl evli kaldığın taktirde vatandaşlık veriliyor ya da evliyken 3 yıl çalışırsan sürekli 3 yılda vatandaşı olursun. Yanlış mı biliyorum acaba ? Bana ters gelen sizin evlenmiş olmanıza rağmen mal tespiti vs gibi sanki kendi başınıza yurtdışına çıkıyorsunuzda bu kadar araştırma falan yapıyorlar . Siz başkasının vasıtasıyla ( kocanızın ) gidiyorsunuz. Konuyu biraz anlatırmısınız lütfen . Dediğim gibi siz ingiltereye gittikten sonra evlenseydiniz yine hakkınızda bu tür araştırmalar yapılacakmıydı . Ve vatandaş olma süreleri ve koşulları hakkında bildiklerim doğrumudur acaba . Teşekkürler
2 senelık vıze alıyosun zaten evlendıkten sonra 2 sene adın hıc bır kötu olaya karısmazsa 2 sene sonunda suresız vıze hakkım oluyor,eger vatandası olmak ıstıyorsan ıng ıyı derecede olmalıkı sınava gırıyosun kazanırsan vatandası oluyosun,ıng tereye gıtmeden evlendık fark etmez tr dede evlensen vıze ıcın mecbur basvurcaksın degılmı?tapu arsa para gösterıyosun kı sahte evlılık olmadıgı anlaşılsın yanı ve 2 sene beraber aynı evde yasadıgını kanıtlayan mektuplar yada resımler yada beraber alınmış bıseyler 2 sene sonrası vıze ıcın bunları kanıtlamak zorudndasınız,ok
secil07
Kullanıcının Profilini Göster