View Single Post
Eski 28-03-08, 00:21   #1 (permalink)
devilshdj
Onursal Üye

Giriş Tarihi: 28-04-2004
Yer: MeCiDiYeKöY
Rep Puanı: 524431
devilshdj Rütbe: Artı 11devilshdj Rütbe: Artı 11devilshdj Rütbe: Artı 11devilshdj Rütbe: Artı 11devilshdj Rütbe: Artı 11devilshdj Rütbe: Artı 11devilshdj Rütbe: Artı 11devilshdj Rütbe: Artı 11devilshdj Rütbe: Artı 11devilshdj Rütbe: Artı 11devilshdj Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 5313
Varsayılan köpek almak istiyorum sizce hangisi

kendime yeni bir köpek almak istiyorum alacağım köpek bekçilikte yapacaktır bi türlü karar veremedim sizce hangisini almalıyım...

Dogo Arjantin
: Dogo Arjantin, atletik görünümlü, kaslı yapıda ve orta boyutlarda bir ırktır. İyi bir bekçi köpeğidir. Ailesine bağlı olan bu ırk oldukça akıllı ve oyuncudur. çocuklarla ve tüm aile fertleri ile iyi anlaşır, öpülmekten ve kucaklanmaktan hoşlanır. İyi bir eğitim ve sosyalleşme sürecinden geçmesi gerekir.

Bandogge Mastiff
:Amerikan Mastif kendine güvenen akıllı ve uysal bir köpektir. Dövüş köpekleri olarak yetiştirilmeseler de genel olarak agresif köpeklerdir ve bu yüzden ilk kez köpek alacak kişiler için iyi bir seçim değildir.

Pitbull : Son derece cesur (çok eski savaş köpeklerinin torunudur.) ve çok canlı bir köpektir. Düşmanıyla öldüresiye savaşır. Ancak, asgari bir eğitimle yabancıların niyetini anlayabilecek kadar yetenekli, sakin, iyi huylu ve itaatkar bir köpek haline gelebilir

RottweilerRottweiler'ın iri ve güçlü bir bedeni vardır. Adaleli ve atletik olan bu ırk, geniş bir kafaya ve yuvarlak bir alına sahiptir. çeneler iyi gelişmiştir ve dişler makas ısırışı ile kapanır. Gözler ırkın iyi huy ve sadakatinin ifadesini yansıtır ve koyu renklidir. Dengeli, sakin, itaatkar, cesur ve kolay eğitilir. Yalnızca efendisi ve ailesi saldırıya uğradığı zaman sertleşir.

Mesajı son düzenleyen devilshdj ( 28-03-08 - 00:28 ).
devilshdj çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla