Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen GamsIzSeYYah
Arkadasim sevmeyebilirsin. Fakat bunu neden ingilizce yazdigini soylermisin?
Bu konuyu ben actim.
Bu konunun acilis sebebi senin gibi insanlar. Sizler yuz karasi insanlarsiniz.
Turkiyeyi sevmeyebilirsin, yeri geliyor bizde sitem ediyoruz. Fakat bunu Ingilizce soylemenden belli Turk dusmani yabanci yalakasi oldugun.
Sana o cok sevdigin dillerini konustugun insanlarla aramda gecen bir diyalogu anlatim
Bara gelen ingiliz bir musterim soyle dedi: "Ulkenizin isminin Turkey (hindi) olarak cagirilmasindan utanmiyormusun"
Bende soyle cevap verdim: "Siz bir ulkeyi hindi olarak cagirmaktan utanmiyormusunuz? Turkiyeyi "Hindi" olarak cagiran tek millet sizsiniz ve bana utanip utanmadigimi soruyorsunuz"
kinger41 iste sende bu utanmazlardan birisin. ve buna ragmen turk olmaktan utaniyorum diyorsun. Bende senin Turk olmandan utaniyorum.
|
Evet sevmeyebilirim bunuda İngilizce olarakta söyleyebilirim türkçe olarakta bu ülkede bu ülkenin eğitim kurumlarında öğrencilere küreslleşemeden İngilizcenin dünya dili olduğundan ülkenini bugümkü koşullarında tek yolun İngilizce konuşmaktan geçtiği öğretilmiyo mu? BAK İNGİLİZCE KONUŞUYORUM İŞTE…ZATEN HERKES TÜRKÇE KONUŞTUĞUNU SANIP İNGİLİZCE KONUŞMUYO MU?TÜRKÇE İNGİLİZCELEŞME YOLUNDA ÖNEMLİ AŞAMALAR KAYDETMEDİ Mİ?
Ayrıca benim bir dili konuşmam konuştuğum dilin sahibi olan ülkeye sempati duymam anlamına gelir mi?ingilizce konuşuyorum İngilizleri çok seviyorum,amerikanlara bayılırım mı demek?türkiyeyi sevmiyorum olabilir ülke çoğrafyasındaki topluluklarida sevmiyorum,BU ULKEDEKİ SORUNLAR İNSANLARİ BENİ SIKIYO….ŞEÇENEĞİM OLSA BİR DAKKA DURMAM…AMA TURK DÜŞMANI DEĞİLİM ÜLKEYİ BU DURAMA GETİRENLERLEDE SAVAŞACAK DEĞİLİM KENDİ YAĞIMLA KAVRULUP GİDERİM