View Single Post
Eski 22-03-08, 02:33   #75 (permalink)
GamsIzSeYYah
Banlandı
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Mesajlar: 320
Rep Puanı: 311924
GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11GamsIzSeYYah Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan C: Turklugunden utanan yurtdisina cikmasin!


Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen lachdanan@metu Mesajı Göster
arkadaşlar ben şubat 2008 ayında almanyaya uçak sektörü hakkında profesyonel bir sempozyuma katıldım. Sempozyum katılımcıları tamamı Avrupalı olmak üzere çeşitli bölgelerden gelen benim gibi üniversite öğrencileri. Her biri dünyada neler olup bittiğini bilen vasıflı insanlar. Bir akşam barda eğlenirken önümüzde duran 2 tane hoş bayanla tanışmak için Hollandalı arkadaşımla anlaştık. Tanışmaya gitmeden önce arkadaşım bana sakın Türk olduğunu söyleme dedi. neden diye sorduğumda (nedenini biliyordum aslında sadece ağzını yoklamak istedim) arkadaşım bana 'bütün Türklerin aynı olduğunu düşünürlerde ondan' dedi. Bu Hollandalı'yla çok güzel arkadaşlığım olmuştur ve bu kişi hiç bir zaman Türkiye'de yapılan etkinlikleri kaçırmaz. Buyur burdan yak. Durum böyle arkadaşlar. Avrupada yaşayan o malum Türkler, Türkiye'nin yüz karası aşağılık insanlarıdır. Ben bunu derim, başka bişi demem.
Arkadasim bahsettigin konu bu konudan farkli biraz.
Ben yurtdisinda yasayan Turklerin birbirleriyle olan irtibatindan bahsettim. Senin konun Turklerin yabancilarla olan irtibati. Bunun icin bence sadece yurtdisindaki turkleri suclamak yersiz. Yurt icinede neler oldugunu gormuyormusun.

Avustralyali bir genc kiz dunyada yuzlerce sehir icinden kalkip bizim ulkemizi seciyor yilbasi tatili icin. Hemde erkek arkadasiyla geliyor yanlizda degil. Ne yaptik biz bu kiza.

Taksim meydaninin gobeginde,
Hemde yilbasi gecesi, mutlu olunmasi gereken bir gecede
Hemde erkek arkadasinin yaninda
Hemde toplu olarak
Saldirdik.

Simdi icinizden bazilari Kurtler yapti, Araplar yapti, Ben yapmadim gibi seyler soyleyecek. Birseyi degistirmiyorki, bu olay sonucta senin ulkende oldu. O kadar insanin icinde, Polisin icinde hicmi Turk yoktu?

Polis ne dedi duydunuzmu "Hadi dagilin bu kadar yeter". Bu ne demek?

Peki devlet ne ceza verdi? 53YTL.

Yani Turk Ceza Kanunu Viziteler:
Parmak atma: 12 YTL
Arkadan elleme: 30 YTL
Meydanda toplu elleme: 53 YTL
Tecavuz: adama 1000 YTL ceza. kadina namusunu kaybettigi icin sokak ortasinda kursunlanarak olum.

Gulmeyin arkadaslar bunlar gercek. Su an ulkemizde biryerlerde yasaniyor.
GamsIzSeYYah çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla