View Single Post
Eski 21-03-08, 20:32   #4 (permalink)
αƒяσ∂ιzуαк
Seyr-i Alem

Giriş Tarihi: 01-12-2006
Yer: уαℓσνα
Rep Puanı: 47629117
αƒяσ∂ιzуαк Rütbe: Artı 11αƒяσ∂ιzуαк Rütbe: Artı 11αƒяσ∂ιzуαк Rütbe: Artı 11αƒяσ∂ιzуαк Rütbe: Artı 11αƒяσ∂ιzуαк Rütbe: Artı 11αƒяσ∂ιzуαк Rütbe: Artı 11αƒяσ∂ιzуαк Rütbe: Artı 11αƒяσ∂ιzуαк Rütbe: Artı 11αƒяσ∂ιzуαк Rütbe: Artı 11αƒяσ∂ιzуαк Rütbe: Artı 11αƒяσ∂ιzуαк Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 476425
Varsayılan C: Myo Özelmİ Devletmİ Sİzce Hangİsİ Daha İyİ ??

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen TÜTEN Mesajı Göster
Aynı kalitede hatta daha düzeyde eğitimi devlet ünv. alabiliyorsun.

bu lafı öylesinemi dedin yoksa ispatlıyabilirmisin ??

İSTANBULDAKİ Bİ ÖZEL ÜNİ. Mİ DİPLOMASI DAHA GEÇERLİ YOKSA DIAŞRDA ÜNİ. SENCE?
Sormak istediğini tam anlıyamadım ama şunu söyleyebilirim.. Gelecek kaygısı içersinde olmanı anlıyor ve saygı duyuyorum. Ancak şunu bilmen gerekir ki bugün Diplomanın geçerliliği kişinin kendini ne kadar yetiştirmişliğiyle doğru orantılı olarak değişiyor. Şöyleki Özel Sektör Diplomanın İsmine bakar ancak senden ne düzeyde faydalanabiliceğiyle daha çok ilgilenir.. Devlet nezlinde bildiğin üzere özel üniversitelerin çok bir etkisi yok , kısacası sadece özel sektörde tutunmaya çalışırsın. Onlarda aldığı malın etiketinden çok içeriğine bakıyorlar.. O açıdan 2 yıllık bir ünv. için özel okullara para vermenin gerekliliğine inanmıyorum ben , okullarda edindiğin bilgi teoriden öteye geçmez diğer boşlukları senin doldurman lazım.. İsimlere aldanıp , binlerce doları dökmek lüzumsuz yani.. Tabi gine fikir senin.. Ama unutma , sen kendine bişi katamadığın sürece binlerce dolarlık diplomanı ancak çerçeve yapıp evine asarsın..
αƒяσ∂ιzуαк çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla