View Single Post
Eski 21-03-08, 03:31   #4 (permalink)
|Tuqce|
Üye

Giriş Tarihi: 17-02-2008
Yer: AnKaRa
Rep Puanı: 45955
|Tuqce| Rütbe: Artı 11|Tuqce| Rütbe: Artı 11|Tuqce| Rütbe: Artı 11|Tuqce| Rütbe: Artı 11|Tuqce| Rütbe: Artı 11|Tuqce| Rütbe: Artı 11|Tuqce| Rütbe: Artı 11|Tuqce| Rütbe: Artı 11|Tuqce| Rütbe: Artı 11|Tuqce| Rütbe: Artı 11|Tuqce| Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 467
Varsayılan C: Sizce böle bi kedi olabilir mi :D (bi de sorum olucak)

Sanki benim kedimi anLattınn benim zeytinimde kulak çubuğuyla oynar,sigara açılırken cıkarılan parlak jelatinin sesini duysunn uykusundan uyanır gelirr saatLerce oynar,ben uyurken ayakLarımı ıssırır purnumu ıssırır asLa kabından su içmez illee bardaktan içicek evde kırılmadık biblo kaLmadı
Eve devasa bir sivri sinek girmişti garip bi miyavlama tonu vardır zıpırımın uğraştı uğraştı yakaLadı veee yediiiiiii ErkekLeri sevmez sadece annem ve benle anLaşır,babama her fırsatta pati atar kaçar Dışarıdan cok korkuyor veterinere götürürken kedi sepetine koyana kadar canımız cıkıyor,dışarıya cıkınca ağLar vari miyavlıyor..
Yani Her kedinin farklı bir karakteri vardır kimi asidir kimi uysaLdır kediciklerimizi öyle kabul etmemiz gerekiyor.Dik başlıdır ve meraklıLardır,bence dışarıya alıştırmayın kediniz nerde mutluysa orda olması ona daha cok güven verir ve mutlu eder..
Birlikte,sağlıklı,mutlu,huzurlu,cici,yaramaz günLer diLerim
|Tuqce| çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla