Konu
:
Kıl Dönmesi (Pilonidal sinüs) Tecrübe ve öneriler
View Single Post
20-03-08, 14:16
#
19
(
permalink
)
InnervisioN
ÖSS...
Giriş Tarihi: 17-07-2006
Yer: İstanbul...
Rep Puanı: 50755234
Rep Gücü: 507733
C: Kıl Dönmesi (Pilonidal sinüs) Tecrübe ve öneriler
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen
Rocky_Balboa
Arkadaşlar ilk sayfada anlattığım gibi ben de oldum bu ameliyatı ama sizinki neymiş böyle ya 32 dikiş falan. Ben de ne hortum vardı ne kan çekme ne de serum yolu açma. Benim dikişli de değildi zaten. Açık bırakılmıştı kendi kapandı. Sizin ilerlemiş evresi miydi acaba? Neyse ki şükür atlatmışız. Herkese tekrar geçmiş olsun.
Benimki 2 taneydi.Teki 2 sene önceden beri vardı, diğeri ise 1 aylık falandı.Benim doktorun yaptığı ameliyat bir değişikti.Doku kaydırma yöntemiymiş zannedersem.Hastalığın tekrarlama riskini azaltmak için, geniş bir şekilde açtılar yaralı bölgeyi.Dikişler Z şeklindeymiş, onu pansuman yaptırırken öğrenmiştim.
Ameliyat ortalama 30 dakika falan sürdü.Ameliyat sırasında serum takılıydı.Ameliyat bittikten sonra odama alındım ve orada da bir şişe serum taktılar.1 gün hastanede yattıktan sonra taburcu oldum.Ameliyatı Samatya Hastanesi'nde oldum.Oradaki herkese uygulanıyor bu işlemler.Hastalık ilerlediyse, pis kanları temizlemek için yara bölgesine bir hortum takıyorlar, eğer yeniyse hastalık bu işleme gerek duyulmuyor.Neyse, uzatmanın alemi yok.Tek temennim bu illetin tekrarlamaması.
Geçmiş olsun hepimize.
Mesajı son düzenleyen
InnervisioN
( 20-03-08 -
14:19
)
.
InnervisioN
Kullanıcının Profilini Göster