View Single Post
Eski 20-03-08, 04:12   #18 (permalink)
Rocky_Balboa
Onursal Üye

Giriş Tarihi: 12-09-2005
Yer: 36°-42° Kuzey Paralelleri, 26°-45° Doğu Meridyenleri Arası
Rep Puanı: 8364496
Rocky_Balboa Rütbe: Artı 11Rocky_Balboa Rütbe: Artı 11Rocky_Balboa Rütbe: Artı 11Rocky_Balboa Rütbe: Artı 11Rocky_Balboa Rütbe: Artı 11Rocky_Balboa Rütbe: Artı 11Rocky_Balboa Rütbe: Artı 11Rocky_Balboa Rütbe: Artı 11Rocky_Balboa Rütbe: Artı 11Rocky_Balboa Rütbe: Artı 11Rocky_Balboa Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 83700

Varsayılan C: Kıl Dönmesi (Pilonidal sinüs) Tecrübe ve öneriler

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen InnervisioN Mesajı Göster

Arkadaşın anlattıklarına harfiyen katılıyorum.

Kardeş ben de kıl dönmesi ameliyatı oldum Samatya SSK'da.Bende de 32 tane dikiş vardı.Anlattıklarının aynısı bana da uygulandı.Ben de mi doku kaydırma yöntemiyle ameliyat olmuşum yani ? Ayrıca o hortum çok kötü bir şey yahu.Peşinde geziyor kuyruk gibi.Çok onur kırıcı.Gerçekten de ameliyat sırasında serum yolu açılırken bayağı bir acıyor.Ayrıca, ben hortumu çıkarırlarken hiçbir acı hissetmedim.Ama, doktor dikişleri alırken inim inim inledim.
Arkadaşlar ilk sayfada anlattığım gibi ben de oldum bu ameliyatı ama sizinki neymiş böyle ya 32 dikiş falan. Ben de ne hortum vardı ne kan çekme ne de serum yolu açma. Benim dikişli de değildi zaten. Açık bırakılmıştı kendi kapandı. Sizin ilerlemiş evresi miydi acaba? Neyse ki şükür atlatmışız. Herkese tekrar geçmiş olsun.
Rocky_Balboa çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla