Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen london35
arkadasim karismak istemem ama ingilterede yasayan birisi olarak ve burada yuksek lisans yapmis tum dill okullari universite hepsini yazamis birisi olarak bu okullar inanilmaz pahali en iyi dil kurslari bile bu kadar pahali olamaz bu fiyatlara 3 yil okula gidersin
burada onayli dedigimiz okullar rin fiyatlari 36 hafatalij bir kurs ortalama 2.500 sterlin civarinda bundan daha pahali bir okul bulmak cok cor Lse dedigimiz abdullah gulun okudugu okul bile o fitarlarda degil yaaa fiaytlar rin icinde konaklama var ama sakin size soyleyim odemeyin burada ortalama oda fiyatlari 50-60 sterlin haftada ama turla paket alairsaniz size hafta 100 120 falan alaiyorlar size tavsiyem ajentalardan uzaakkk durunn
|
fiyat olarak daha sonra sıkıntıya düşmemek için fiyatları şimdiden maksimum tutup ona gore hazırlık yapıyorum. o yuzdende konaklamayı 36 hafta hesapladım okul fiyatı kadarda konaklama tutuyor. zaten bende 36 hafta o ailelere katlanabileceğimi sanmıyorum. ama bir şekilde o konaklama parasını baska yere verecez. 120 olmaz 70 olur kalanınıda yerim artık orada

okulların fiyatları hakkında yaptıgın yorum belki dogru olabilir ama benim araştırdıgım butun sitelerde asagı yukarı fiyatlar böyle. daha ayrıntılı bilgim olsa zaten size danışmazdım daha fazla ekliyeceklerin varsa memnun olurum yorumun için teşekkürler.
Alıntı:
|
ingilterede yasayan birisi olarak ve burada yuksek lisans yapmis tum dill okullari universite hepsini yazamis birisi olarak
|
eger imkanın olursa ve küçük bir listede sen hazırlarsan (türk sayısı az, egitim kalitesi iyi) cok sevinirim.