View Single Post
Eski 09-03-08, 00:50   #41 (permalink)
lachdanan@metu
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 04-10-2005
Yer: Ankara
Rep Puanı: 2600
lachdanan@metu Rütbe: Artı 11lachdanan@metu Rütbe: Artı 11lachdanan@metu Rütbe: Artı 11lachdanan@metu Rütbe: Artı 11lachdanan@metu Rütbe: Artı 11lachdanan@metu Rütbe: Artı 11lachdanan@metu Rütbe: Artı 11lachdanan@metu Rütbe: Artı 11lachdanan@metu Rütbe: Artı 11lachdanan@metu Rütbe: Artı 11lachdanan@metu Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Send a message via MSN to lachdanan@metu
Varsayılan C: Wat ile bu yaz Florida/Destin de saati 8-10dolara haftada 60 saatle egleneci bi y

arkadaşlar ben şahsen 2006 yazında destin-fl de big kahunas ta wat yapmış biriyim. Oncelikle soyliyeyim, ameriikaya ilk geldiğimde fl-tampa-clearwater da çalışıyordum. Orası gezilecek yerler bakımından destinden daha güzeldi, fakat orda para kazanmak zordu. Hayat pahalıydı ve iş ücretleri ortalama 7 dolardan başlıyordu. Gelgelelim, işlerin kötüye gitmesi sebebiyle, ordan sıkıldım ve şansıma kuzenim destinde wat yaptığı için destine gelme şansı buldum. İki yeri karşılaştırdığınız zaman arada dağlar kadar fark var ekonomik güç bakımından. Destin internetten öğrendiğine göre Amerikanın refah düzeyi en yüksek 3 bölgesinden biriymiş, ki ben orda çok rahat bi şekilde para kazanıyordum. Ulaşım sorunu yoktu, herkes arkadaşlarıyla süper rahat evler kiralamış, barışçıl bi şekilde yaşıyordu. Resmen tampadan gelirken ilk çağğdan modern çağa geçmiş gibi oldum, yaşam standartlarım iki katına çıktı. Watçılar için çok uygun bi yer, gördüğünüz her çalışan başka ülkelerden gelmiş wat çılar oluyordu. Kız bulmak için birebir bir ortam , çünkü ağzına kadar bulgar-rus-ukraynalı wat çılar bulunmakta orda. Neyse, uzun lafın kısası, eğer destin hakkında düşünüyorsanız, hiç çekinmeden oraya başvurun. Benden söylemesi
lachdanan@metu çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla