View Single Post
Eski 07-03-08, 14:43   #15 (permalink)
laheyl
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 30-05-2005
Rep Puanı: 2691
laheyl Rütbe: Artı 11laheyl Rütbe: Artı 11laheyl Rütbe: Artı 11laheyl Rütbe: Artı 11laheyl Rütbe: Artı 11laheyl Rütbe: Artı 11laheyl Rütbe: Artı 11laheyl Rütbe: Artı 11laheyl Rütbe: Artı 11laheyl Rütbe: Artı 11laheyl Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 65
Varsayılan C: Turkiyeye cok ozledim bana gitmek istediyim yerin adini soyleyin

kardesim bence tek bir yerde kalma

iymir havalimanina in sen ordan bir arac kirala ve izmir sahilinden asagiya dogru nin .

izmir kordondan gec ordan sahil yolundan inciraltina ordan urla kavsagina ordan sefherihisar ordan urkmez gumuldur gec ordan kusadasina kusadasinda kal bir gece cik ordan soke uzerinden didime didimde kal bir gece didimden cik bafa golune orda kirkapi harabelerinde guzel bir balik ye ordan cik milas uyerinden bodurma bodrumda torba kavsagindan gir golturkbuku orda kal bir gece kardes sabah cik yola gundogan ordan yalikavak ordan turgutreis kafana gore dolan turgutresiten cik ortakent sahiline in ordan biteze gecersin bitezde birseyler yersin kalmakistersen gece hayati eylenceli olan gumbete git gumbete kal bodrumun merkezinide kesin dolas tabiki bodrumdan yola cik kardesim ordan vur milas yoluna kendini ordan yatagan mugla istikametine mugladan marmaris fethiye yonune dogru don marmarise dogru yol al o guzel gokova korfezini karsinda goruceksin asagiya dogru inerken AKYAKA tabelasini gorucen kesin gir ordan iceri ve deniz kenarindaki teknelerden balik ekmek ye ...geceside cok sakin guzel eylencelidir
ordan cikinca marmaris marmaris de guzeldir tekne turlari valla daha devam ederim istersen ama bence bunlari yap sen amerikaya PAMUK gibi donersin ....

Mesajı son düzenleyen laheyl ( 07-03-08 - 14:44 ). Neden: istiyenlere harita map belirleyebilirim arkadslar ege bolgesini cok iyi biliyorum .... mail atin yeter
laheyl çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla