C: Yurtdi$i icin Lezbiyen oldu...
ben yöneticiye neroya nede bu şekilde düşünenlerin hiç birine katılmıyorum benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz ama bunu söylerkende kullandığınız uslüpu çok ama çok yanlış buluyorum ve kesinlikle katılmıyorum
birincisi bir insanın günah işlemiş olmasıyla dinden çıkması farklı
tanımlardır.siz müslüman olabilirsiniz ama onun işlediği günahsa günahtan dolayı yargılamak kimseye düşmez Allah tan başka günahı sevabı Allah belirler ve Tu pac ın da dediği gibi beni sadece tanrı yargılar (sözüm yasalardan dışarı)
utanılacak birşey olarak görüyorsanız siz yapmazsınız olur biter insanları bu şekilde aşağılamaya hakkınız bunu yazdığıma göre belkide lez olduğumu düşünüyorsunuz değilim ama öyle olsaydımda bu şekilde sert uslupa aynı sertlikte cevap verirdim.
Arkadaşım sanırım lez filan değilmiş yöntem yöntemdir sonuçta gerçek değil kağıt üzerinde olan bir evlilik sizin gururunuz dünya gurur ölçütünde verilen ideal gurur sanını mı aldı bilmem ama sanırım konunun özünde hollanda ve oraya gitmek için yapılan çabalar var..
yurt dışında yaşayan ve oraya gelmeye çalışan insanları kınayanları bende kınıyorum orda yaşayan ve yaşamak isteyen Türkler olarak birbirinize sahip çıkmak yerine ayağını çukura koymaya çalışıyorsunuz bunlar ı ihbar etmek lazım filan..bu bencillik değilde nedir??Türkiyede yaşamak çok rahat diyorsanız yabanacı ülkede yaşayıpta buyrun sizi bekliyoruz Türkiye ye Türkiyenin sizin gibi aldığı asgari ücreti yeterli bulan açlık sınırının altındaki yaşama şikayet etmemeyenbireylere ihtiyacı var düşünmeyin geliymmi diye buyrun buyrun kesinlikle bekliyoruz...
Mesajı son düzenleyen pınar-s ( 21-03-08 - 18:10 ).
|