View Single Post
Eski 27-02-08, 10:05   #2 (permalink)
Alaca_Volkan
Av. Volkan *******

Giriş Tarihi: 10-08-2006
Rep Puanı: 7033853
Alaca_Volkan Rütbe: Artı 11Alaca_Volkan Rütbe: Artı 11Alaca_Volkan Rütbe: Artı 11Alaca_Volkan Rütbe: Artı 11Alaca_Volkan Rütbe: Artı 11Alaca_Volkan Rütbe: Artı 11Alaca_Volkan Rütbe: Artı 11Alaca_Volkan Rütbe: Artı 11Alaca_Volkan Rütbe: Artı 11Alaca_Volkan Rütbe: Artı 11Alaca_Volkan Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 70379
Varsayılan C: Arjantine Nasıl Gidilir?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Erdem Mesajı Göster
şu an için durumum pek müsait olmasada ilk fırsatta arjantine gitmeyi düşünüyorum... ancak daha evvel hiç yurtdışına çıkmadığımdan işlemler nelerdir uçak bilet fiyatları vs... ne kadar masraf olur bu gibi konularda en azından fikir edinmek istiyorum... şimdilik tek bildiğim pansiyon fiyatları kişi başına 6-15$ arası değiştiği... beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden sağolun...
Kişi başı 6-16 $ arasında değişen pansiyon fiyatlarına dikkat çektiğine göre bütçenize uygun bir tatil aradığınızı sanıyorum.

Arjantine gidiş dönüş uçak bileti, yaklaşık 1000 $. Az önce kontrol ettim, Haziran ve Temmuz aylarında bu miktar 1235,80 €. Bu en düşük fiyattır. Dilerseniz eDreams'den siz de dilediğiniz tarihteki uçuşları listeleyebilir ve fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Bunun üzerine bir de vergiler eklenecek elbette. Yalnızca aktarmalı uçuşlar mevcuttur. Aktarma dahil toplam 15 saatlik bir yolculuk söz konusudur.

Havaalanından merkeze gidiş dönüş, konaklama, yeme-içme, pasaport, vize ve vergiler ile 2 haftalık, ortalamanın altında bir pansiyonda size yaklaşık 2500 - 3000 $ gibi bir rakama mal olur. Bu rakamın altına düşeceğini hiç sanmıyorum. Üstüne çıkma ihtimali ise vardır.

Bir de Arjantin'e Haziran-Temmuz ayında giderseniz boşuna gitmiş olursunuz. Zira orada Haziran-Temmuz-Ağustos ayları kış mevsimine tekabül eder. Ocak-Şubat aylarında gitmenizi öneririm.

Saygılar

Mesajı son düzenleyen Alaca_Volkan ( 29-02-08 - 23:56 ).
Alaca_Volkan çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla