C: Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi
Size dün arkadaşlarımı ve sevgili öğretmenlerimi ziyarete gitdiğim Ayyıldız Anadolu Lisesi'nde nasıl ağırlandığımı ve nasıl okuldan çıkmak zorunda kaldığımı anltamak istiyorum.... Dün eski okuluma yani Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi'ne ziyarete gitdim. Fakat neyle karşılaştım biliyormusunuz ???? Yanımda gene eski okulumun öğrencisi olan bir kız arkadaşım vardı. Müdür Yardımcı İ.Koç Beni yanına çağırdı ve okulu terketmemi söyledi neden dedim durduğun yeter çık dedi. Ben bir dünya yol geldim sadece arkadaşlarımı kucaklamak öğretmenlerimin elini öpmek için. Lakin ne mümkün Müdür Yardımcısı bana yanımda bir kızla gelemiyeceğimi ve bunun kendi zihniyetine göre yanlış olduğunu söyledi.... Ne var bunda namusuna zarar mı geldi sanki. O da okulun eski öğrencisi bende ne var sanki.... Ama ikimizede okulu terketmemizi söyledi ve bunun tek sebebi bir kız ve bir erkeğin yan yana durması işte zihniyet !!!! Ve bu adam okul yönetiyor. 400 tane öğrenciye aynı muameleyi yapıo ve artık bu adama bir dur denmesi gerekmezmi ???? Ben din düşmanı değilim isteyen dinini yaşar istediği gibi. Benim zoruma giden asıl konu İlahiyat Fakültesi mezunu olan müdür yardımcısı İ.Koç bi önceki okul ziyaretimde tüm sınıf arkadaşlarımın içinde s.tir git deyip beni okuldan kovan kişiyle aynı şahıs. Benim üzüldüğüm yobazlık ve yazık çok yazıkkk
|