25-02-08, 00:22
|
#1 (permalink)
|
|
Analiz Ediyor Yazıyorum
Giriş Tarihi: 03-06-2005
Yer: Kocaeli | İstanbul
Rep Puanı: 20499283

Rep Gücü: 205074
|
Atayurt Okulları
Atayurt Okulları
İzmit Yerleşkesi
Atayurt Okulları 1995 yılında Eskişehir’de Eğitim - Öğretim'e başlamıştır. Bu tarihten itibaren ATAYURT’un yapılanma ve başarı grafiği giderek yükselmiştir. ÖSS ve OKS alanında Türkiye dereceleri elde etmiştir.
Uzun yıllar ilimizde dershanecilikte eğitime büyük katkılara sağlayan M.Kemal ZENGİN, İzmit halkına verdiği sözü tutarak 2005–2006 Eğitim-Öğretim yılında ATAYURTOKULLARI’ nı ilimize de taşımıştır.
Okulumuz Yuvacık’ta 18 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuştur. Yemyeşil havadar bir ortam içinde yer alan iki binadan oluşmaktadır. Ana binamız üç katlı olup 1. katta; anasınıfı, 1.ve 2. sınıflar ile jimnastik salonumuz ve yemekhanemiz bulunmaktadır.2. katta 3.4.5. sınıflar ile ilköğretim II. Kademe sınıfları, Fen laboratuarı ve Tv. Video odamız yer almaktadır.3. katta Lise sınıfları ile öğretmen odası, kütüphane, bilgisayar, fizik, kimya, biyoloji laboravutarları vardır. II. binamız etkinlik binası olarak hizmet vermektedir. Burada da; Revir, müzik odası, resim odası, iş atölyesi, satranç odası, drama odası, bateri ve gitar odaları bulunmaktadır.

Eskişehir Yerleşkesi
Eskişehir Bursa yolu 10. km.sinde yemyeşil havadar bir ortam içinde M.E.B Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak 15 dönümlük bir arazi üzerine kurulan okulumuz, 18 Eylül 1995 tarihinde Özel Atayurt Lisesi adı altında eğitim - öğretim hayatına başlamıştır. Okulumuz; 1995 - 1996 öğretim yılı başında iki katlı binamız ile hizmete açılmış olup, ilk yıl ilköğretim bölümünde 48, lise bölümünde 22 öğrenci olmak üzere toplam 70 öğrenci ile eğitim - öğretime başlamıştır. Artan öğrenci sayısı nedeniyle 1996 - 1997 öğretim yılı sonunda aynı binaya üçüncü bir kat ilave edilmiştir. Daha sonra 1997-1998 öğretim yılı sonunda çok amaçlı bir spor salonu yapılmıştır.

Not: Eskişehir'den arkadaşlar varsa , resim ulaştırabilir ...
|
|
|