View Single Post
Eski 24-02-08, 20:19   #3 (permalink)
ojjan
♥ ĢίźэM

Giriş Tarihi: 10-04-2007
Yer: ███ ANTALYALEE ███
Rep Puanı: 660855
ojjan Rütbe: Artı 11ojjan Rütbe: Artı 11ojjan Rütbe: Artı 11ojjan Rütbe: Artı 11ojjan Rütbe: Artı 11ojjan Rütbe: Artı 11ojjan Rütbe: Artı 11ojjan Rütbe: Artı 11ojjan Rütbe: Artı 11ojjan Rütbe: Artı 11ojjan Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 6631

Varsayılan C: SiviLceye (akneye) KESIN çözüm. ( İlaç iğne losyon wb DEĞİL!) >>

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen M`Shinoda Mesajı Göster
Valla İlginç 2-3 Kişi DAha Denemesi Gerekir Diye düşünüyorum Fakat Şöyle bi şey olabilir yüzdeki gözenekleri kapar ve sivilce cıkmaz böyle bi şekilde olabilir diye dşünüyorum çünkü karaciğerdeyse sorun yüzde cıkmazsa bşka bi yerde mutlaka cıkar.. etki etmesi ilgnç başka kullanan arkadaşlar da varsa bilgi verirse cok iyi olr bu arada bilgin için saol kardeşm
İzlere de iyi geliyor mu pki bu bi bilgin var mı ?
bence gozeneklerı kapamıyor. cunku yıkadıktan sonra yuzunuz bıraz kötü kokuyor we dıyelım yuzunuzu yıkadınız, bır serınlık gelıyor. aynı okalıptuslu şeker yıyıp su içmek gibi.. gozeneklerınız acılıyor. İzlere de iyi gelıyor adam oyle bişey demedi ama yınede sorarım cunku benım eski yerlerde cıkan sıwılcelerden hafıf mor kırmızımsı izler kalmıştı onlarında bırcogu duzeldı açıkcası dumur oldum... 3 gunde bukadar etki.. pes dogrusu dedim. Zaten sabunu o konuştugum gun alamamiştim daha sonra annemi yolladim almaya, adam anneme demişki; eger 1 hafta sonra duzelmezse ben paranızı 10 mıslı olarak gerı odeyecegım... uzun surelı tedawıde ıse cok buyuk olcude duzeltır demiş ( uzun dedigide 1 ay )

antalya ilinde weya ilçelerinde oturan warsa açık adresını werebılırım.. zaten basit. ama almak ısteyen antalya dışı cok arkadaşım cıkarsa ben adreslerını alıp ucretı karşılıgında yollayabılrım kargo ile. insanlık öldümü yada o beyin telefon numarasını sıze werebılırım alıp.

Mesajı son düzenleyen ojjan ( 24-02-08 - 20:28 ).
ojjan çevrimdışı