View Single Post
Eski 23-02-08, 19:15   #8 (permalink)
introomen
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 12-02-2008
Yer: Antalya
Rep Puanı: 843558
introomen Rütbe: Artı 11introomen Rütbe: Artı 11introomen Rütbe: Artı 11introomen Rütbe: Artı 11introomen Rütbe: Artı 11introomen Rütbe: Artı 11introomen Rütbe: Artı 11introomen Rütbe: Artı 11introomen Rütbe: Artı 11introomen Rütbe: Artı 11introomen Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 8445

Send a message via MSN to introomen
Varsayılan C: Anadolu Üni. Porsuk MYO hakkında ki düşünceleriniz !

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ScHaO Mesajı Göster
comrades yazık bize bana da senin gibi oldu gerçi ben 11 nci tercihe yazmıştım nerden yazdıysam .. küççük bir yere düştük şimdi son dönemim inşallah bu sene DGS de birşey yaparız da kurtuluruz ...

diğer arkadaşlara gelince ..eskişehir ve konya öğrenci yurdu zaten .. yani yapacak çok şey olabilir tabi ilçelerine gitmeyin okuyacaksaniz merkezdeki myo da okuyun aksi takdirde kampüs yüzü zor görürsünüz iş bulma olanağına gelince .. sana bağlı o birileriyle iş konusunda birşeyler düşünmüşsen ve ingilizcen varsa neden işin olmasın ha bir de bölümüne bağlı tabi harita kadastroyu seçmeyeceksin heralde ? MYO ya gideceksen ya elektrik ya bilgisayar kolay gelsin
schao saol verdiğin bilgiler için saten bende bilgisayar bölümü örencisiyim ingilizcemde war işallah sırtımız yere gelmes saol tekrar
introomen çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla