View Single Post
Eski 21-02-08, 11:53   #1 (permalink)
esatakay
Üye

Giriş Tarihi: 23-11-2005
Rep Puanı: 2652
esatakay Rütbe: Artı 11esatakay Rütbe: Artı 11esatakay Rütbe: Artı 11esatakay Rütbe: Artı 11esatakay Rütbe: Artı 11esatakay Rütbe: Artı 11esatakay Rütbe: Artı 11esatakay Rütbe: Artı 11esatakay Rütbe: Artı 11esatakay Rütbe: Artı 11esatakay Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 62

Varsayılan Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi

Okulumuz Etlik otobüslerinin son durağında olması nedeniyle, otobüs durağıyla okulumuz arası sadece 50 metre yani ulaşım açısından çok rahat bi okul.Bu okula 11. sınıfn yarısında geçtim ve her açıdan çok menmum kaldım. Şikayetçi olduğum tek bir yönü bile yok. Hocalarımız ve idare cidden çok ilgili ve anlayışlı kişilerden oluşmakta. Daha önce Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi'nde okuyordum. Ama o okuldan A.M.Ö'ye geçince cennete düşmüş gibi oldum. Eğitim açısından da gayet düzeyli bence. Öğrenciler arası diyaloglar gayet seviyeli.Ufak tefek tartşmalar dışında hiçbir büyük kavga olayları meydana gelmemktedir. İdare ve öğretmenlerimiz tamamen öğrencilerin eğitim ve öğretim yönünden eksikliklerini araştırıp gidermekle ilgileniyorlar. Ortaokulda okuyan küçük arkadaşlarıma Abdullah Mürşide Özünenek A.l'sine gururla tavsiye ederim.... SAYGILARIMLA
esatakay çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla