Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi
Ben 2005 yılında bu okulu kazandım. Kazandığımdan çok kısa bir süre sonra ForumTr'de okulumuzu tanıttım.Hatta birçok kişi benim yazılarımı okuduktan sonra bizim okulu tercih etiiğini söylediler. Çok mutlu olmuştum açıkcası. Lakin 11. sınıf oldum ve işler sarpasardı. Okulumuza yeni bir müdür yardımcısı geldi ve kendisi okulumuzun 3 yıllık oturmuş düzenini sarstı. Bu yıl Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesin'den nerdeyse 20 kişi okulunu değiştirdi ve bunun tek nedeni idarenin öğrenciler üzerinde kurduğu sindirme politikasıdır. Bu sene bir kız arkadaşım bayram arefesinde beni bayramlaşmak niyetiyle yanağımdan öptü ve bunu gören müdürümüz hem arkadaşıma hem bana çok kötü hakaretlerde bulundu. Bize sözleşme imzalattı !!! Ne demek sözleşme ters bi davranış olsa bu kadar büyük bi sıkıntı olsa disipline vermekte hiç tereddüt etmezler ama yaptıkları yasal olmadığından öğrencileri ailelerine karşı tehdit etmek için imzalanan bu kağıtlar tam bir yüz karası .... Eğer sessiz sakin disiplinli kuralcı bir okulda okumak istiyoruz derseniz bu okulu tavsiye ederim. Ama gerek kılık kıyafet gerekse öğrenciler arası ilişkiler konusunda gerkse uygulann sıkı yönetime katlanamıycanızı düşünüosanız bir an tereddüt etmeyin sakın böyle bir hata yapmayın. İlk başta babam gibi gördüğüm bi insan bana hayatımda kimsede n duymadığım hakaret ve davranışlarda bulundu(Müdür Bey). Bunun tek ndeni ise arefe günü benmle bayramlaşmak isteyen arkaşımın beni öpmesi. Bu kadar bağnaz bir görüşün hakim olduğu insanlarla aynı ortamda yaşamamıycamı düşündüm ve rest çektim. En az 20 kişi daha aynı resti sergiledi. Lakin öğretmenlerimize gelince hiçbirinn hakkını yiyemem hepsi çok saygın dürüst ve alanında bilgili kişiler bu nedenle eğitim bakımında çok üst düzeyde bir okul. Ancak şunuda göz önünde bulundurmak gerekir ki: İfade ettiğim şekilde ezilmek ve aşağılanmak bnde olduğu gibi gururunuza dokuncaksa baştan böyle bir hata yapmayın !!!! Nickim: esatakay yazdıklarımın gerçek olduğunu görmek isteyenler 2005 yılında yazdığım yazılarımdan çıkarım yapabiliriler....... SAYGILARIMLA
Mesajı son düzenleyen esatakay ( 21-02-08 - 11:37 ).
|