View Single Post
Eski 20-02-08, 19:15   #179 (permalink)
Kaleci_Mayer
Meraklı

Giriş Tarihi: 23-01-2007
Yer: BERLIN - ALMANYA-KOMM REIN! WIR KÖNNEN ÜBER ALLES REDEN!
Rep Puanı: 148645
Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1510

Varsayılan C: Almanya Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen konyakartalı42
merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum ben de almanyaya aile birleşimi ile gitmek istiyorum ama tam bilgim yok neler gerekiyor şartları neler benim ve eşimin neler yapması gerekiyor deteylı bir bilgi verirsen sevinirim eşim almanya da tabiki şimdiden teşekkürler cevabını bekliyorum

SELAM TOPRAGAM

OLAY KISACA SÖYLE: SEN KONSOLOSLUGA BASVURUYORSUN. KONSOLOSLUK SENI MÜLAKATA TUTUYOR, EVLILIGINIZIN HAKKINDA SORULAR, BU ZAMANA KADAR NELER YAPTIGIN(OKUL,IS VS) ALMANCA TESTI VE ALMANYADA NE YAPMAK ISTEDIGIN. MÜLAKATTAN GECERSEN SENIN KAGITLARINI ESININ OTURDUGU YERDEKI YABANCILAR POLISINE YOLLUYORLAR. ORADAN ESINI CAGIRIYORLAR. ESINI MÜLAKATA ALIYORLAR.(SAHTE EVLILIK OLMADIGINI ANLAMAK ICIN) MÜLAKAT OLUMLU GECERSE, ONDAN KIRA SÖZLESMESI, 1400€ NUN ALTINDA OLMAYAN MAAS BORDROSU ISTIYORLAR. ESIN ÜZERINE KIRA SÖZLESMESI VE 1400€ LUK MAAS BORDROSUNU GÖSTEREBILIRSE VIZE BÜYÜK IHTIMAL CIKAR. GÖSTEREMESSE VIZE REDDI ALIRSIN. KOLAY GELSIN. ALLAH KAVUSTURSUN
Kaleci_Mayer çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla