Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Nero
Anlamayanlar, ne alaka diyenler icin:
Resmi butun kayit larda evli lez. olarak gececek,Gurur diye bir$ey vardir insanin yuzu kizarar...
Birde kiz kentisi lez, ve sevdi ve bu evlilik kararini almi$ olsa yine ben derim, hellal olsun... kendi hayatini du$unmu$ diye... kendini nasil mutlu hissediyorsa o karari ona gore almi$ derim...
Ama sirf Hollanda icin, bunu yapanlara saadece yuhh. derim,daha ne olsun...
Ben aylemi ozledim diye,gidipde gay evlilikmi yapayim$imdi...
Her yerde gay olarakmi goruneyim...???
Hem hangi devirde ya$iyoruz,i$im gucum yerinde oldugu halde, para problemim olmadigi halde,olsa bile hangi kuvvet beni aylemden ayira bilir...??? Birakin bunlari lutfen...
Bu olayi ho$ goru$lu kar$ilayanlara her$ekilde hayret ederim...
Ben Hollandada ya$iyorum, sizler benim goru$lerimide a$mi$siniz ozaman...
|
Avrupada yaşıyor olman ,senin aşmış olduğun anlamına gelmez!yanlış anlama lafım sana deil ama eşşek her yerde eşşek sen bu lafınla bence hafifde olsa bizi küçümsüyorsun yani demek istidiğin ''ben hollandada yaşıyorum ,garip karşılıyorumda ,size ne oluo ''aynen bu !sen rahat ol !sen nerde yaşarsan yaşa burda senin seviyeni 1000 kat aşmış adam kaynıo !ki kız gerçekden lezbiyen olmuş deil !kağıt üzrinde ,kızın gururunu kırmıyosa ,sanamı kaldı kızı gururunu savunmak!boşanır ,hollandada oturumunu alır ,yine gelir burda çalışır,hem istediği zaman hem ailesini görür,hem tüm avrupaya vizesiz gider vatandaşlık aldığında yani olayı bu kadar abartmaya gerek yok !