View Single Post
Eski 19-02-08, 21:34   #11 (permalink)
ozgur_pusu
feysbuk

Giriş Tarihi: 12-07-2005
Yer: ღ ღ KaPaLı aLtღ ღ
Rep Puanı: 1604967
ozgur_pusu Rütbe: Artı 11ozgur_pusu Rütbe: Artı 11ozgur_pusu Rütbe: Artı 11ozgur_pusu Rütbe: Artı 11ozgur_pusu Rütbe: Artı 11ozgur_pusu Rütbe: Artı 11ozgur_pusu Rütbe: Artı 11ozgur_pusu Rütbe: Artı 11ozgur_pusu Rütbe: Artı 11ozgur_pusu Rütbe: Artı 11ozgur_pusu Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 16105
Varsayılan C: Lens almak istiyorum yardım..

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen laziko53 Mesajı Göster
dostum sen kimseye bakma, lens gözlüğe 1000 basar ,7 aydır lens kullanmaktayım.lens almadan önce iyi bir göz doktoruna gidip lens tedavisi ol ve doktor sana lens önersin.doktorun verdiği lensi al, 3 aylık alki sevmessen erken bitsin ve değiş.ardından internetteki araştırmalarınla iyi bir lens bulursun zaten.

son olaraksa.lens aldınmı ilk 1 hafta işkencedir.lensi takamassın,kaybolur,gözlerin kızarır fakat alıştınmı 10 sn sürmez takıp çıkarma.göz refleksin kayboldumu tamamdır zaten.lens rahatlıktır.dünyayı çerçeveden görmektense normal gözleri görenler gibi görmek daha iyidir bence + karizma
aynen katılıyorum hatta yeni çıkan lenslerin alışması 1 hafta bilesürmüyor
benim kullandığım lens johnson&johnson ın acueve OASYS modeli çok rahat kullanıyorum hatta gözümde lens olduğunu bile unutuyorum bazen
zaten lens e geçince anlıycaksın aradaki farkı
ozgur_pusu çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla