View Single Post
Eski 19-02-08, 16:27   #7 (permalink)
ScHaO
Eski Üye

Giriş Tarihi: 25-02-2007
Yer: D£RSiM---iSTANBUL
Rep Puanı: 1837486
ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 18396
Varsayılan C: Bilgisayar Mühendisliği ~ Gençlere Tanıtım ¿

web programlama iki dal arasında kalan bir dal olarak hızlı bir şekilde gelişiyor ...
ancak programlamaya daha yatkın bir dal örneğin bir php dili "c" dili ile hemen hemen aynı (kodlar bakımından) yine bir asp dili visual basic e yakin ( ki asp.net olarak c#,c++,basic olarak acayip bir büyük adım attılar), java var o da c diline yakın bir kullanıma sahip .. yani bir html veya css kodlarına benzerlikten çok programlama dillerinin kodlarına yakınlar ... dolayısıyla programlama dillerine düşkün olan birisinin web programlamada sorun yaşayacağını pek sanmıyorum
şu programlama grubu oluşturuyorsun ya çok çaba sarvetmen gerek yine uzun bir süre 1-2 yıl geçebilir o grubu oluşturman ve kimin ne yapacağını seçebilmen açısından
maaş ı hiç bir mühendis sorun etmemeli zaten ama benim gibi programcı olmak isteyenlerin işi zor ... okulda doğru düzgün birşey öğretilmiyor dolayısıyla adımız çıkmış bişey bilmiyora ama kendini geliştirmek için günlerini harcayanlar(benim gibi ) arada kaynıyor işte ... bakalım bu sene son DGS oldu oldu .. olmadi mecbur 700 lira ile calismaya baslaayacagiz 1-2 sene ... hadi herkes seçimini iyi yapar inşallah 3 martta öss tercihleri başlıyor ona göre
ScHaO Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla